Hoşçakalın

Bütün negatif durumlara rağmen severek oynadığım ve zevk aldığım oyundan bugün alınan karar dolayısıyla bırakıyorum. Güncelleme sonrası azalan oyuncu sayısı yeni sunuculara bölünecek ve oyun zevkimiz azalacaktır. Sırf yatırımlar artsın para kazanalım diye yapılmış bir tercih. Sizler de haklısınız. Size bol kazançlar. Ben pes ediyorum.

CYRUSX

Staff member
Bütün negatif durumlara rağmen severek oynadığım ve zevk aldığım oyundan bugün alınan karar dolayısıyla bırakıyorum. Güncelleme sonrası azalan oyuncu sayısı yeni sunuculara bölünecek ve oyun zevkimiz azalacaktır. Sırf yatırımlar artsın para kazanalım diye yapılmış bir tercih. Sizler de haklısınız. Size bol kazançlar. Ben pes ediyorum.
Açıkçası böyle düşünmeniz bizi üzüyor, çünkü mevcut sunucumuz Ares aktif olarak hizmet vermeye devam edecek ve siz değerli oyuncularımızın emekleri özenle korunacaktır. Yeni sunucumuz, tamamen sizlerden gelen talepler doğrultusunda, sıfırdan bir başlangıç yapmak isteyen oyuncularımıza özel olarak hazırlanmıştır.

Bu, NOWA Online serüvenine yeni bir heyecanla katılma fırsatı sunarken, Ares sunucusundaki başarılarınız ve emekleriniz bizim için her zaman kıymetli olmaya devam edecek. Yeni sunucuda maceraya atılmak isteyen oyuncularımızı sabırsızlıkla bekliyoruz! Ancak unutmayın, Ares sunucusundaki tüm haklarınız ve eşyalarınız aynı değerinde kalmaya devam edecek.

Seçim tamamen sizin! İster Ares’teki yolculuğunuza kaldığınız yerden devam edin, ister yeni sunucumuzda maceraya en başından başlayın. Biz her zaman sizin yanınızdayız!