Hocam GB piyasasının önemsenmesi

Sayın yönetim ekibi. Sayın modaretörler...
Şuan karaborsada GB fiyatından haberiniz var mı ?
Son yaptığınız cash zammından önce 90 tl olan gb nin 120-130 olmasını beklerken 50 TL olmasına bir reaksiyonuz olmayacak mı ?
Robot cümlelerimizden uzaklaşıp lütfen oyun içi piyasaya müdahale edemiyoruz demeyin.
Bu başka bir durum. Böyle bir oyunda GB nin 50 TL olması sizin ayıbınızdır...

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz konuların farkındayız, siz değerli oyuncularımıza belirttiğimiz gibi oyun içerisinde mevcut olan oyuncuların belirlediği ekonomik rekabete bizler müdahalede bulunamayız.

Bahsettiğiniz bir diğer husus olan oyun içi ekonomik denge için elbette çalışmalarımız mevcut fakat içeriğini sizinle paylaşamayız.

Bu içerik; platformlarda mevcut olan GB'lerin yakılması olarak algılanmasın. Platformların finansal işlemlerine müdahalede bulunamayız. Bu tamamen arz- talep dengesi üzerine kuruludur.

Ek olarak duruma müdahale ettiğimiz taktirde örneğin drop oranlarını değiştirdiğimizi farz edelim, solo oyuncular ve farm yapan oyunculardan aşırıya kaçan tepkiler alıyoruz. Sizlerin bu konuda bir önerisi mevcutsa, notumuzu alacağız. Bu konuda müsterih olunuz.

Düşüncelerinizi saygılı bir şekilde belirttiğiniz için teşekkür ederiz.

İyi oyunlar dileriz, sağlıcakla kalınız.

Hocam çözümü çok zor değil aslında.
1- Sponsor siteler makas ı düşük tutabilir. İnanıyorum ki buna müdahale edebilirsiniz . Alış-satış makasını 15 TL değil de 5-6 TL de tutarsa zaten karaborsa bir nevi bitme noktasına gelebilir.
2- Oyun içi GB yakacak fazla etkinlik yok. Bunları arttırabilirsiniz ...

Thanatos

Staff member
Selamlar, teşekkür ederiz önerileriniz için. Sizlerin dönüşleri bizler için çok önemli. Değerlendireceğiz.

Sağlıcakla kalın.

Hocam çözümü çok zor değil aslında.
1- Sponsor siteler makas ı düşük tutabilir. İnanıyorum ki buna müdahale edebilirsiniz . Alış-satış makasını 15 TL değil de 5-6 TL de tutarsa zaten karaborsa bir nevi bitme noktasına gelebilir.
2- Oyun içi GB yakacak fazla etkinlik yok. Bunları arttırabilirsiniz ...
Tekrardan merhaba, değerli dönüşünüz için teşekkür ederiz.

1- Maddeniz de belirttiğiniz şekilde platformların finansal işlemlerine müdahale de bulunamayız. Fakat bu konuda kendilerine iletim sağlayabiliriz.

2- Maddeniz de belirttiğiniz konu için çalışmalar yapılabilir. Notumuzu aldık teşekkür ederiz.

İyi günler dileriz, sağlıcakla kalınız.

Bu konuda benim de bir önerim olacak sitelere GB yaratıp satmayın oyunculardan GB leri toplasınlar yeteri kadar oyuncumuz oldu artık formatların tamamı dolu GB satmaya çalıştığımız zaman günün her saatinde denememize rağmen bir haftadır kesinlikle açılmadı GB satıp TL’ye çevirip onunla da cash almak gayemiz çünkü oyun içinde satılan pazarlar TL’ye vurduğunu zaman oldukça bir kayıp yaşıyorsunuz bu standart bir şeydir zaten GB satılır cash e çevrilir hem oyuncu hem yönetim mutlu olur. Altını bir daha çizmek gerekirse sponsor sitelerimize GB yaratmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum taktir tabii ki sizin. Daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle..

Thanatos

Staff member
Merhabalar, iyi dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkürler. Değerlendirip bir aksiyon alacağız. Biraz zamana ihtiyacımız var. Sizler iyi bir oyun deneyimi yaşayın diye çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Sağlıklı günler dilerim.

Bu konuda benim de bir önerim olacak sitelere GB yaratıp satmayın oyunculardan GB leri toplasınlar yeteri kadar oyuncumuz oldu artık formatların tamamı dolu GB satmaya çalıştığımız zaman günün her saatinde denememize rağmen bir haftadır kesinlikle açılmadı GB satıp TL’ye çevirip onunla da cash almak gayemiz çünkü oyun içinde satılan pazarlar TL’ye vurduğunu zaman oldukça bir kayıp yaşıyorsunuz bu standart bir şeydir zaten GB satılır cash e çevrilir hem oyuncu hem yönetim mutlu olur. Altını bir daha çizmek gerekirse sponsor sitelerimize GB yaratmanın mantıklı olduğunu düşünmüyorum taktir tabii ki sizin. Daha güzel günlerde görüşmek dileğiyle..
Merhaba, umarım iyisinizdir?

Mevcut anlaşmalarımızın bulunduğu platformlara, "GB üretip, vermek gibi vs." faaliyetler biz yönetim tarafından yapılmamaktadır. Siz değerli oyuncularımızın belirlediği mevcut oyuncu ekonomisi, arz - talep dengesi üzerine kuruludur.

Siz değerli oyuncularımız tarafından, oyun içi ekonomik dengesizlik üzerine belirtilen tüm problemler biz yöneticiler tarafınca dikkate alınmaktadır. Bu konu üzerine bizlere iletilen öneriler, ivedi bir şekilde not alınıp, iletimi sağlanmıştır.

Konu hakkında mevcut, düşünce aşamasında olan planlamalarımız vardır. Uygun görüldüğü taktirde konu hakkında çalışmalar başlatılabilir.

İyi oyunlar dileriz, sağlıcakla kalınız.