GM lerin kendilerine bişey yapamayacağını iddia eden PANDORA clanı üyeleri? Bir açıklamayı hakediyor bu durum yöneticiler?

küfür kıyamet havada uçuşuyor ss aldık diyince de gm ye Andxseferbey in charı olduğunu da söyle diyorlar ?
şimdi bir soru bu andxseferbey kim ne ayrıcalığı var diğer userden bunu açıklarsanız çok mutlu olurum. bu küfür kıyamet oyun kalitesini düşüren arkadaşlar sizlerin onlara ceza veremeyeceğini iddia ediyorlar. eğer bunca şeyden sonra ceza almazlar ise de bu durumu bende sosyal medyada yüksek takipçili sayfalarda yansıtmak durumunda kalıcam. Yönetim ekibine güveniyorum.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, umarım iyisinizdir?

Biz yönetim olarak tüm oyuncularımıza eşit mesafede yaklaşım sergiliyoruz. Böyle bir şey mümkün değildir.

Oyuncuların söylemiş olduğu küfürlü sözler hakkında lütfen ticket açınız. Gerekli cezai işlemi uygulayalım.

İyi oyunlar dileriz, sağlıcakla kalınız.

hocam paylaşıyorum işte niye birde ticketla uğraştırıyorsunuz ki ? ayrıca ticket atamıyorum açık ticketiniz var gibi bir uyarı alıyorum. forumun amacı bu değilmidir zaten . burada paylaşabiliyor olmam gerekiyor usulsüz durumu ve ceza alabiliyor olması gerekiyor.

Thanatos

Staff member
Merhabalar, bu tarz durumlara ticket üzerinden yanıt vermemiz gerekiyor. Bir işlem uygulanması gerekiyor ise eğer ticket üzerinden karar veriliyor. Lütfen ticket olarak bizlere ulaştırın. Hızlı resim linki oluşturup bizlere gönderim sağlayın. Gerekli incelemeyi yapalım.
Teşekkürler.