Beyler gbnin düşme sebepleri nedir bilgi alışverişine buyurun
çok olan şey değersiz az olan şey değerli olur.Beyler gbnin düşme sebepleri nedir bilgi alışverişine buyurun
engellemek istemiyorlar, o multiler gitse oyun tavan yapar ama bunu anlayacak kapasiteyi göremedik ne yazık ki. bunu gördüklerinde oyun en güzel halini alır.multi farmcılar engellenmedikçe bu oyun 1 ay sonra çöp olur fenix kanallarına girin hepsi multi farm hesaplar adamlar nicklere bile rakam belirlemiş ben multiyim diye bağırıyorlar ama buna engel olan yönetim yok en basiti fenix farm 4 c1 c2 c3 e girin hepsi aynı nickler @RUTHLESS user kaybediyorsunuz farkında değilmisiniz engellenmiyorsa cz etkinliklerini artırın
önemli olan oyunun tavan yapması değil harcanan paranın tavan yapması bu işler başlangıçta böyle olur kimse akan musluğu kapatmaz. kimin multi kimin emülatör olduğunu zaten 2 tuşa basıp görebiliyorlar zamanı gelip para kazandırmamaya başladığında hepsi cezalandırılır bu arada olan solo oyunculara olur.engellemek istemiyorlar, o multiler gitse oyun tavan yapar ama bunu anlayacak kapasiteyi göremedik ne yazık ki. bunu gördüklerinde oyun en güzel halini alır.
500 tane telefonum var diyen avelin 1 tanesine nasıl şarj ediyorsun 500 telefonu aynı evin içinde bi gözünde canlandır o kadar şarj aleti o kadar kablo o kadar priz karışıklığı bi hayal et sonra da sen cevapla nasıl çeviriyorsun bu sistemi dedim o günden beri yayınlara gelmiyor. 100 telefonu olan adam varsa bile en az 100 tane de pc den multi charı var.saçmalamayın onlar legal oyuncu ve oyuna zarar vermiyorlar kesinlikle. Bu bir özgürlük sonuçta sizde alabilirsiniz 200tane telefon sonuçta tabi alıyorlarsa