GB Neden düşer forumda tartışalım

multi farmcılar engellenmedikçe bu oyun 1 ay sonra çöp olur fenix kanallarına girin hepsi multi farm hesaplar adamlar nicklere bile rakam belirlemiş ben multiyim diye bağırıyorlar ama buna engel olan yönetim yok en basiti fenix farm 4 c1 c2 c3 e girin hepsi aynı nickler @RUTHLESS user kaybediyorsunuz farkında değilmisiniz engellenmiyorsa cz etkinliklerini artırın

multi farmcılar engellenmedikçe bu oyun 1 ay sonra çöp olur fenix kanallarına girin hepsi multi farm hesaplar adamlar nicklere bile rakam belirlemiş ben multiyim diye bağırıyorlar ama buna engel olan yönetim yok en basiti fenix farm 4 c1 c2 c3 e girin hepsi aynı nickler @RUTHLESS user kaybediyorsunuz farkında değilmisiniz engellenmiyorsa cz etkinliklerini artırın
engellemek istemiyorlar, o multiler gitse oyun tavan yapar ama bunu anlayacak kapasiteyi göremedik ne yazık ki. bunu gördüklerinde oyun en güzel halini alır.

engellemek istemiyorlar, o multiler gitse oyun tavan yapar ama bunu anlayacak kapasiteyi göremedik ne yazık ki. bunu gördüklerinde oyun en güzel halini alır.
önemli olan oyunun tavan yapması değil harcanan paranın tavan yapması bu işler başlangıçta böyle olur kimse akan musluğu kapatmaz. kimin multi kimin emülatör olduğunu zaten 2 tuşa basıp görebiliyorlar zamanı gelip para kazandırmamaya başladığında hepsi cezalandırılır bu arada olan solo oyunculara olur.

Çok fazla multici var. Cidden can sıkıcı. Tek cihaz tek acc ile oynayan bir oyuncuyum. Fenixte charı bıracak slot bulamıyorum.. Bu işsiz insanları da anlamıyorum her şeyi ekmek kapısı görüp her şeyin b*kunu çıkarıyorlar.

saçmalamayın onlar legal oyuncu ve oyuna zarar vermiyorlar kesinlikle. Bu bir özgürlük sonuçta sizde alabilirsiniz 200tane telefon sonuçta tabi alıyorlarsa :)
500 tane telefonum var diyen avelin 1 tanesine nasıl şarj ediyorsun 500 telefonu aynı evin içinde bi gözünde canlandır o kadar şarj aleti o kadar kablo o kadar priz karışıklığı bi hayal et sonra da sen cevapla nasıl çeviriyorsun bu sistemi dedim o günden beri yayınlara gelmiyor. 100 telefonu olan adam varsa bile en az 100 tane de pc den multi charı var.

Oyun açılır açılmaz sitelerde delicesine gb stoku vardı, hatta gb alımı yapmıyorlardı. Bu sitelere bunca gb nasıl geldi, önce bunu sorgulamak lazım. Gb alımı yapmadıklarına göre kendileri kasmıştır herhalde başka ihtimal yok zaten :)

Bahsettiğim diğer konu haricinde gbnin düşmesi çok olasaydı zaten. Oyunun dropları başlangıçta çok açıktı( drop oranları değişmedi diyen modları görmezden gelin) multicilerin hepsine şu anda olduğu gibi izin verildi. Baktılar multciler 30-40 hesapla premium çekiyor, bunları uzaklaştırmaya kıyamadılar dropları kısmaya karar verdiler. Oyuna gb girişi düşünce haliyle gb fiyatları patladı. Fakat multciler o ara stoklarını yapmıştı zaten. Siteler gb alımı yapmayınca el altından daha uyguna satılmaya başladı. Siteler gb fiyatını yukarıda tutmaya çalıştı, baktı ek altından satışlar çok fazla ellerinde patlamaması için gb fiyatlarını düşürmeye başladılar. Para hırsı ve kötü bir yönetim 2 ay içinde oyunun tüm ekonomi sistemini yıktı. Sözde emülatör ile oyunun oynanmasını engelleyeme çalışıyorlarmış. Bu engellenene kadar şu an ki mevcut fiyatlar dahada düşecek. Multiciler bir noktada temizlenecek oyuna coin giriş baya düşecek gb değerlenecek bu noktada siteler fiyatları uzaya çıkaracak fakat standart oyuncu 5 birime aldığı itemi 2 birime satmak istemeyeceği için komik itemlerini TL karşılığı çok daha komik olacak. Oyunda ekonomi denen bir unsur kalmayacak. Kısacası kendilerini ve multicileri zengin ettiler, mağdur olan tüm oyun olacak :)