Fenix multiciler.

Fenix serverında ki İZBANDUT clanı hakkında;

Fenix 1-2-3-4 bütün serverlarda bu adamın charları var her slotta 8 char çalıştırıyor bunu nasıl yapıyor? Multici mi yoksa 200den fazla cihazla bu oyunu mu oynuyor. Millet uskoda bile sanal açmadan bu kadar char sokamıyor oyuna. Bi kontrol edilsin, işlem yapılsın. Bu ve bunun gibi adamlar yüzünden 1 hafta sonra gb 1500den 300tlye düşer sonra herkes oyunu bırakır kendi kendinize oyun oynarsınız

RUTHLESS

Staff member
Fenix serverında ki İZBANDUT clanı hakkında;

Fenix 1-2-3-4 bütün serverlarda bu adamın charları var her slotta 8 char çalıştırıyor bunu nasıl yapıyor? Multici mi yoksa 200den fazla cihazla bu oyunu mu oynuyor. Millet uskoda bile sanal açmadan bu kadar char sokamıyor oyuna. Bi kontrol edilsin, işlem yapılsın. Bu ve bunun gibi adamlar yüzünden 1 hafta sonra gb 1500den 300tlye düşer sonra herkes oyunu bırakır kendi kendinize oyun oynarsınız
Merhaba,

Konu hakkında inceleme sağlanacaktır.

Bu tarz şikayetleriniz için ticket sistemimizi kullanabilirsiniz.

Ticket sistemi hakkında tüm detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz!

Aura hell houndlara adam YILMAZLTDSTI adında clan kurmuş limited şirket YZ1 den başlıyor 30 a kadar yanlış duymadınız.Tüm slotlarda.akıl mantık nerede.neden ip sınırlaması yok bu oyunda 3 5 hadi neysede 30 50 nedir.3 aya ares gibi olur serverlar söyliyeyim.

İşte kardeşim bu adamlar yüzünden siteler gb alışı yapmıyor neden çünkü oyun sadece bunlar ekmek kapısı açıyor, adamlar diyor ki ben bu oyuna bu kadar para yatırdım ben mecbur gb satıcam diyor ve satıyor. Normaldir böyle sınırlandırmalar yapılmadığı sürece oyunun ömrü maksimum 1 ay olur

RUTHLESS

Staff member
Tekrardan merhaba,

Konu hakkında notlarımız mevcuttur, inceleme sağlanacaktır.

İyi forumlar dileriz.