Eski adi tyon meet

Selam tüm yöneticilere tyon meet yani yeni adi Boar Meet topladim 45k dan npc lere satılıyordu ama bundan 1/2 gün önce yine orada farm yaptim en az 3/4 saat
Ve biriken bütün (300) den fazla boar meet drop unu npc ye sattim adet 45.000 coins yazıyordu ama satarsan 3k ya denk geliyor bu duruma biran once el atmanızı rica ediyoruz bu gelen guncellemede duzeltilmistir diye umdum ama malesef hayal kırıklığına uğradım biraz yine de her hangibir sekildi ne oyunu ne de sizi kotulemiyorum eninde sonunda duzeltilecektir giden 300 adet olup 45k dan satmam gerekiyor oda 13.5m yapıyordu
Ama şuan ki fiyatıyla 300x3.000=900k / hemen hemen saadet coins de 11/12 m zarar tabi hp , mp ve genie saymıyorum saygilar

RUTHLESS

Staff member
Merhaba, geri dönüşünüz için teşekkür ederiz.

Bahsetmiş olduğunuz konu üzerine "önerme" adı altında notumuzu aldık, iletimi sağlanmıştır.

İyi oyunlar dileriz. Sağlıcakla kalınız!

Bence ara ara bu drop olayları güncellense oyuncular olarak haritanın geriye kalan kısımlarını da gezip deneyimlese hep aynı mob u kesmek sıkıcı oluyor. :) (farm cz ardream da (pk alanları) n da atılır bir dene farkı hissedeceksin :) bas sc ni otur slota takır takır drop geliyor izlemesi de keyifli oluyor. ^^

Thanatos

Staff member
Bence ara ara bu drop olayları güncellense oyuncular olarak haritanın geriye kalan kısımlarını da gezip deneyimlese hep aynı mob u kesmek sıkıcı oluyor. :) (farm cz ardream da (pk alanları) n da atılır bir dene farkı hissedeceksin :) bas sc ni otur slota takır takır drop geliyor izlemesi de keyifli oluyor. ^^
Drop olayları güncelleniyor. Savaş alanlarında drop oranlarının daha fazla olduğu aşikar. :) İyi oyunlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Chaos Zone pvp bölgesi ileriki süreçlerde büyütülebilir.