Yaklaşık 1 saattir suredir moblardan drop dusmemektedir. Konu hakkinda desteklerinizi talep ediyorum.
Merhaba,Yaklaşık 1 saattir suredir moblardan drop dusmemektedir. Konu hakkinda desteklerinizi talep ediyorum.
Tekrardan merhaba,Tekrardan merhaba, bakin suanda tum moblari gezdim. Az drop gelmesinden bahsetmiyorum herhangi bir drop atmiyor coins hariç. Ayri ayri 3 karakterde deneme yaptim. Incelenmesini talep ediyorum.
Tekrardan merhaba,Malesef sabah tekrar kontrol gerceklestirdim tüm gece sonucunda. Droplar net sekilde düşürülmüş. Kac gündür bulundugum slotta (ayni sartlar altinda) hersey normaldi, dün gece 23:00 civarindan beri drop cok düşmüş durumda.
Tekrardan merhaba,Merhabalar,
Zaten zorlayıcı bir seviyede olduğunu düşünüyoruz. Fakat bizzat kendimizin deneyimledigi bir durumu yok demeniz beni şaşırttı açıkçası.
Bahsettiğim saatten beri inatla takip etmekteyim ve çok ciddi bir düşüşün göründüğünü söylemem gerekiyor. Dün ve bugun arasinda ki fark inanılmaz uçurum seviyesindedir. İlginiz için tesekkur ederim. Ben gerekli cevabımı oyun icerinde aldığımı düşünüyorum.
İyi çalışmalar.
Suan hergun durduğum slotta 3 saat oldu 1 tane monster stone atti pelerin aldik o kadar vs yine drop yok yeni baslayan adam nasıl yetişecek ucan kaçan adamlara droplari bu şekilde giderse arkadaşlarla birlikte bırakıyoruz oyunu
Adamlar uçtu gitti yeni baslicak adam başlamasın mi yada solo kasan oyunumu bıraksın czde para parayimi kessin ?Adamlar arenge diyor sabit tutuyoruz diyolar fıstıklar öyle kolay olmasın ya boşverin