Drop dusmeme sorunu

RUTHLESS

Staff member
Tekrardan merhaba, bakin suanda tum moblari gezdim. Az drop gelmesinden bahsetmiyorum herhangi bir drop atmiyor coins hariç. Ayri ayri 3 karakterde deneme yaptim. Incelenmesini talep ediyorum.
Tekrardan merhaba,

Belirttiğiniz şekilde bir durum yaşamıyorsunuz sizlere, belirttiğiniz saat aralıklarında drop gelmemiş olabilir.

Dilerseniz, ticket açabilirsiniz.

Ticket sistemi hakkında tüm detayları incelemek için tıklayınız.

İyi forumlar dileriz.

Malesef sabah tekrar kontrol gerceklestirdim tüm gece sonucunda. Droplar net sekilde düşürülmüş. Kac gündür bulundugum slotta (ayni sartlar altinda) hersey normaldi, dün gece 23:00 civarindan beri drop cok düşmüş durumda.

RUTHLESS

Staff member
Malesef sabah tekrar kontrol gerceklestirdim tüm gece sonucunda. Droplar net sekilde düşürülmüş. Kac gündür bulundugum slotta (ayni sartlar altinda) hersey normaldi, dün gece 23:00 civarindan beri drop cok düşmüş durumda.
Tekrardan merhaba,

Mobların base drop oranlarında herhangi bir oynama söz konusu değildir,

Drop oranları yeni sunucularımızda elbette zorlayıcı olacaktır.

İlgili konu hakkında resmi açıklamamız;

1735028116436.png

İyi forumlar dileriz.

Merhabalar,

Zaten zorlayıcı bir seviyede olduğunu düşünüyoruz. Fakat bizzat kendimizin deneyimledigi bir durumu yok demeniz beni şaşırttı açıkçası.

Bahsettiğim saatten beri inatla takip etmekteyim ve çok ciddi bir düşüşün göründüğünü söylemem gerekiyor. Dün ve bugun arasinda ki fark inanılmaz uçurum seviyesindedir. İlginiz için tesekkur ederim. Ben gerekli cevabımı oyun icerinde aldığımı düşünüyorum.

İyi çalışmalar.

RUTHLESS

Staff member
Merhabalar,

Zaten zorlayıcı bir seviyede olduğunu düşünüyoruz. Fakat bizzat kendimizin deneyimledigi bir durumu yok demeniz beni şaşırttı açıkçası.

Bahsettiğim saatten beri inatla takip etmekteyim ve çok ciddi bir düşüşün göründüğünü söylemem gerekiyor. Dün ve bugun arasinda ki fark inanılmaz uçurum seviyesindedir. İlginiz için tesekkur ederim. Ben gerekli cevabımı oyun icerinde aldığımı düşünüyorum.

İyi çalışmalar.
Tekrardan merhaba,

Stabil bir şekilde aynı dropları alabileceğiniz gibi bir durum söz konusu değildir, bu durum değişkenlik gösterebilir.

Örneğin bir gün, 2 katı şeklinde drop alabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Mushroom Lord slotundan 3-4 gün boyunca 10 saatte yaklaşık 700 mustic lotus itemi alırken 2-3 gündür 10 saatte 70 tane ancak alıyorum. Drop oranları değişmedi ise premiumu etkileyen ve oyunda bug oluşturan başkaca faktörlerin olabileceği aklıma geldi. Ya da Drop listte bir görüntü bugu olabilir diye düşünüyorum.