1 saat sıra bekliyorum giriyorum 5 dk sonra dc yiyorum hop bir daha bekle. Bunu engelleyecek bir sistem lazım. Dc yiyen hesap 10 dakika içinde girerse sıra beklemesin gibisinden.
Merhaba,1 saat sıra bekliyorum giriyorum 5 dk sonra dc yiyorum hop bir daha bekle. Bunu engelleyecek bir sistem lazım. Dc yiyen hesap 10 dakika içinde girerse sıra beklemesin gibisinden.
abi 30 35 gündür her konu hakkında notlarınız mevcut ama 1 arpa boyu yol alamadık nasıl olcak? her konuya aynı cevap iyileşen bişey yok daha da kötüleşen çok şey var? emülatörü multiyi dropları kısarak mı engelleyeceksiniz? biz neden aura 3-4 için 2.5 saat sıra bekliyoruz zorunda mıyız? içerde illegalden giren onun bunun mahsülleri var diye ben 1 cihazla zaman geçirmek keyif almak eski günleri hatırlamak için oyun oynayamayacak mıyım? adam 8 charı slota koymuş 8 tanede ks gelirse diye yanına afk koymuş sence bunu normal cihazdan giren kişiler yapar mı? 8 cihazı boşa yatırır mı? 1000 cihazı olsa yapmaz adam bunu. ben neden slot slot gezip size ticket atmak zorundayım? gezsenize slotları incelesenize bu adamlar nerden giriş yapıyor legal mi illegal mi diye. yeter artık oyun başından beri belki düzelir diye sessiz sakin bekliyoruz forumdaki yorumlar siliniyor multiciler içerde cirit atıyor isyan eden adamlar banlanıyor adam geçen gün gelmiş forumda diyor karalama yapıyorsun aba altından sopa gösteriyor ne karalaması oynadığımız oyun daha iyi yerlere gelsin diye uğraşıyoruz oyunu 2 3 aylık açtıysanız söyleyin boş yere emek ve para harcamayalım.Merhaba,
Konu hakkında notlarımız mevcut ve Network ekibimiz konu üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.
İyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bilginize sunarız.
İyi forumlar dileriz.
1 hafta önce 5000 yazıyordu yalandan beklenen sıra 20şer 20şer atlıyordu şimdi ne hikmetse sürekli 200-250 sayıyor ve neredeyse 5000kişi saydığından daha fazla zamanda giriyor bişeyleri bilinçli olarak yapıyorsunuz belki illegaller yol alır diye de bu adamlar 3-4 sunuculara girmiyor 1-2 ye girip 500 hesapla birbirleriyle slot savaşı yapıyorlar. aura 2 ye git sadece zargoth slotlarına bak heryer aynı adama ait bp ile dolu bu adamın oyuna gram yararı yok adam oyunu illegal yoldan sömürüp siteye gb satıp yolunu buluyor bu adamdan ne kazanabilirsin full zarar adamlar oyuna. at haftada 2 kere res bak bakalım bir daha hiç biri uğraşıyormu bu kadar multi ile char sokmaya gider başka oyunda hile hurda hile aç karnını doyurmaya çalışır burası temizlenir en azından.Merhaba,
Konu hakkında notlarımız mevcut ve Network ekibimiz konu üzerine çalışmalarını sürdürmektedir.
İyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Bilginize sunarız.
İyi forumlar dileriz.
Bununla ilgili bir şey yapmaları lazımİyi günler. Sayın yöneticiler burada görüyorumki oyuna giriş yaptıktan sonra dc olan oyuncular var. Bu konuda şuanki tespitime göre belli slotlarda olan oyuncular hiç dc olmuyorlar. Ayrıca insanların sürekl tekrardan sıra beklemesi ve buna bir çözüm bulunamaması oyuncular için haklarını arama gibi süreç doğurmaktadır. Yetkililerin en fazla bir hafta içerisinde bu adaletsizliği düzeltmeleri gerekmektedir. Yoksa kendi site reklamlarında olsun, oyun kurallarında olsun, kendilerinin beyanlarına dayanarak oyuncuların bu mağduriyetlerinden dolayı yasal yollara başvurma hakkı doğmaktadır. 5651,5846, 6502, 6769, 6493 sayılı kanunlara göz atarsanız daha fazla detayı öğrenebilirsiniz
dc olmak tamamen internet kaynaklı bir sorundur wifi ile giriş yaparsam 15dk içinde dc oluyorum fakat telefonumun kendi internetinden 4 gündür oyunu kapatmıyorum dc falan olmadım. kendi internet problemi yüzünden dc olup oyunda dc oldum diye adli kurumları meşgul edecek kapasitede olan varsa bi zahmet oyun oynamasın. adamlar illegal yoldan senin oyun oynamana engel oluyor yönetim bunu çözememiş oyuna girerken sıra sayma sorununu mu çözecek? a3 zargoth adam 8kişi koymuş 4ü atak yapıyor 4ü kenarda boş bekliyor gidip bu adamın cihaz title çıkarsa zaten oyun tertemiz olacak günde 2 saat zaman ayırıp bunu bile yapmıyorlar. bende banka hesabıma para akarken hiç bişeyi takmıyorum ne zaman para kesiliyor nerede sorun var diye aramaya başlıyorumİyi günler. Sayın yöneticiler burada görüyorumki oyuna giriş yaptıktan sonra dc olan oyuncular var. Bu konuda şuanki tespitime göre belli slotlarda olan oyuncular hiç dc olmuyorlar. Ayrıca insanların sürekl tekrardan sıra beklemesi ve buna bir çözüm bulunamaması oyuncular için haklarını arama gibi süreç doğurmaktadır. Yetkililerin en fazla bir hafta içerisinde bu adaletsizliği düzeltmeleri gerekmektedir. Yoksa kendi site reklamlarında olsun, oyun kurallarında olsun, kendilerinin beyanlarına dayanarak oyuncuların bu mağduriyetlerinden dolayı yasal yollara başvurma hakkı doğmaktadır. 5651,5846, 6502, 6769, 6493 sayılı kanunlara göz atarsanız daha fazla detayı öğrenebilirsiniz