Daily monster stone questlerindeki bug.

Selamlar,
Daily monster stone questleri bildiğimiz üzere 25 er mob istemektedir. Örneklendirerek bugı anlatacağım. Mesela 25 titan 25 drake kesmemizi isteyen görevde 25 veya daha az titan kestikten sonra oyundan düşerseniz ya da relog atarsanız kestiğiniz tüm titanlar boşa gidiyor ve görev sıfırlanıyor.yani görevin yarısını şimdi müsaitim yapayım diğer yarısını akşam yaparım derseniz akşam baştan başlamak zorunda kalırsınız 😃

RUTHLESS

Staff member
Selamlar,
Daily monster stone questleri bildiğimiz üzere 25 er mob istemektedir. Örneklendirerek bugı anlatacağım. Mesela 25 titan 25 drake kesmemizi isteyen görevde 25 veya daha az titan kestikten sonra oyundan düşerseniz ya da relog atarsanız kestiğiniz tüm titanlar boşa gidiyor ve görev sıfırlanıyor.yani görevin yarısını şimdi müsaitim yapayım diğer yarısını akşam yaparım derseniz akşam baştan başlamak zorunda kalırsınız 😃
Merhaba,

Testler sağlanmıştır, belirttiğiniz şekilde bir durum tespit edilmemiştir.

Bu tarz durum ile karşılaştığınız taktirde, bizlere destek sistemi üzerinden video gönderimi sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Syrax

Staff member
Gerekli testleri iyi yapamamışsınız o zaman. Tekrar denedim. 25 titan 15 drake kestim dc oldum relogin yaptığımda kesmem gereken titan ve drake yine 25 oldu. Yani görev sıfırlandı.
Selamlar,

Yaşadığınız sorunu bizlere Ticket sistemi üzerinden detaylı bir şekilde iletebilirsiniz.

Tarafımıza ileteceğiniz bilgiler doğrultusunda, Ticket sistemi üzerinden sorununuzu daha detaylı bir şekilde inceleyerek size yardımcı olacağız.

Keyifli forumlar dileriz.