Cz'ye girerken Loading Scene Data ekranında kalıyor.

Yeni güncellemeye beraber Cz'ye giremiyorum. Her girmeye çalıştığımda Loading Scene Data %100 Ekranında kalıyor ve ne kadar beklersem bekleyeyim ne Cz'ye ne Undream'e girebiliyorum.

Attachments

• WhatsApp Image 2025-02-04 at 19.44.33.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-04 at 19.44.33.jpeg
    74.2 KB · Views: 22
Yav ruthless misin nesin sorun güncellenmeden sonra oldu anlamıyor musun sizin sorununuz siz çözecek siniz client sil yükle kafanda 3 tur gezdir falan deme arkadaşım tekrar bi güncelleme patch ile çözülebilir bu durum herkeste olan bi durum bu çözün şunu

RUTHLESS

Staff member
Yav ruthless misin nesin sorun güncellenmeden sonra oldu anlamıyor musun sizin sorununuz siz çözecek siniz client sil yükle kafanda 3 tur gezdir falan deme arkadaşım tekrar bi güncelleme patch ile çözülebilir bu durum herkeste olan bi durum bu çözün şunu
Öncelikle üslubunuza dikkat ediniz, yaptığımız güncellemenin boyutu yüksekti ve ufak patch hataları meydana gelebiliyor bu oldukça normal bir durum.

Konu hakkında incelemelerimiz sürüyor.

RUTHLESS

Staff member
Ya sabahın 7sinde cz giremiyorum oyunu sildim yükledim oyun 1 kanal kaldırmıyor işte cz 2 kanal yapın ben hala giremiyorum czye herşey boşa gidiyor 100 datada kalıyor çözüm lütfennnn
Merhaba,

Konunun farkındayız, detaylı bir şekilde inceleme sağlıyoruz ve çalışmalarımız sürüyor. Bilginize sunarız.

Sayın yetkililer bakın dün güncellemeden bu yana iphone cihazlarından oyunun her bölgesine giriş yapabiliyorken Dream walley pvp alanına giriş yapamıyorum. Yarım sekmesinden de size ulaşmya çalıştım gelen 1. cevap : oyunu silip tekrar kurun oldu, silip tekrar kurdum ve sadece 1 kere pvp Dream valley e giriş yapabildim sonra çıkınca tekrar aynı durum meydana geldi. sürekli oyunu sil ve kur yaptm her kurulumdan sonra 1 kere girebiliyorum sonra yükleme ekranında kalıyor oyun. Sizden gelen 2. cevap : telefonun bildirim ayarlarına girip nowaonlineworld ün bildirimlerine izin ver oldu lakin bildirimler bölümüne giriş yaptığımda nowa online world o bölümde görünmediğinden izin ver yapılamıyor. yani bizim bir şey ler yapmamız yerine sizin tekrar bir güncelleme ile bu sorunu çözmeniz kalıcı bir çözüm olacaktır ÇÜNKÜ GÜNCELLEME ÖNCESİ AYLARDIR RAHATÇA OYNAYABİLİYORDUK ! Premium ve bütün özelliklerimiz boşa gidiyor acil destek rica ediyorum !

Bu probleme bir çözüm neredeyse 2 gün oluyor hala birşey yapılmadı etkinlik kaçıyor premium gidiyor yani bukadar zor bir durumda sa bu bence server cz PvP alanlarını geri ayırın sorun direkt kalksın çok saçma bir şekilde hala oyuna giremiyoruz

Thanatos

Staff member
Selamlar,

18.00'da gelen güncelleme ile bu sorunun büyük bir çoğunluğu fixlendi sorununuz devam ediyor mu?

Teşekkürler.

Cz giriş sağlanamıyor verilen tek cevap üslubunuza dikkat edin oluyor saçmalığa bak oyunda premium almışım SC bastım kaç kere girip çıkınca gitti bunları hem karşılama hemde üslubuna dikkat et diye anca yazın elinizden gelen sadece yazı yazmak icraat yok sizde sorunları halledin kardeşim test serveri değil burası bizde denek değiliz herkes haddini bilsin!