Bir Hellish açabilmek için 7 GB mi ? !!!!

priest oynuyorum master 12 kullanabilmek için kastım ama ne göreyim master 12 kilitli hiç bir sw de böyle bişeyle karşılaşmamıştım. 70-75-80 i kitlersin anlarımda M12 yi kitlemek ne demek şok oldum. açalım dedik bir baktık 2 gb ve 10x skill quest itemi istiyor. skill quest şuan 50m civarı 10x 500m yapar 2 gb de zaten alıyor 7 gb ye skill mi açalım yani ? gerçekten gereksiz buldum . pre filan almıştım eğer kapalı olduğunu bilsem almazdım muhtemelen . 70-75-80 kitlersin dostum anlarımda m12 kitlemek nedir ya . aklıma para tuzağı demek geliyor inanın bu sorunun düzeltilmesini rica ediyorum. rogue m20 yi de kapatın ya da varrior scream ı ne bileyim saçma yani . magenin tozunu kapatın para verip açtırsınlar hepsi açık priest hellish neden kapalı. lütfen düzeltin. yoksa 8-10 kişi bırakacağız oyunu bilginize..

Thanatos

Staff member
Merhabalar, sistem için öngörülen miktar bu seviyede. Sizlere yardımcı olmak isterdik fakat herhangi bir müdahale edilmesi yakın zaman içerisinde düşünülmüyor. Çok sayıda userimiz bu şekilde skillerini aktif etti. Geri dönüşleriniz, bildirimleriniz için teşekkür ederiz. Sağlıcakla kalın.

Arkadas güzel konuya değinmiş. Bende priest oyuncusuyum. Oynadigim bütün oyunlarda hep priest oynarım. 72 hellish skill için 7 gb isteniyorsa, o halde priest oynamanın bir mantıgı kalmıyor. Skill'i açmak için Şuan TL'ye vursak 10.850 TL yapiyor. Sanirim bu oyuna veda etme vakti gelmiş.

Arkadas güzel konuya değinmiş. Bende priest oyuncusuyum. Oynadigim bütün oyunlarda hep priest oynarım. 72 hellish skill için 7 gb isteniyorsa, o halde priest oynamanın bir mantıgı kalmıyor. Skill'i açmak için Şuan TL'ye vursak 10.850 TL yapiyor. Sanirim bu oyuna veda etme vakti gelmiş.
Merhaba aura için konuşuyorum arkadaşın bahsettiği skill quest İremler 10m civari pazarda yani skill quest için 50x10 degil 10x 10m diyebiliriz ama 3gb yapar tabi ciddi bir miktar

RUTHLESS

Staff member
Yeni sunucularımızda, bu şekilde bir fiyatlama mevcut değildir.

Ares sunucumuz için oyun içi fiyatlandırma oldukça farklıdır.

Kontrol sağlayabilirsiniz.

RUTHLESS

Staff member
Merhaba,

Sunucularımızda mevcut olan oyun içi ekonomik denge, zamanla rayına oturacaktır. Sunucularımızın açılışından bu yana, 11 gün geçmiştir.

Doğal olarak bazı itemler, az bulunmasından kaynaklı olarak, kullanıcılar tarafından pahalıya satılabilir.

1735015429511.png

İyi oyunlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member