Başıma gelen talihsiz olay umarım yardımcı olabilirsiniz.

Sayın yönetim ekibine..

Selamlar öncelikle.
70 level olup quest bowumu almak için 3 gündür aralıksız exp kasıp 3 saatlik quest görevi sonucunda 70 quest bowuma kavuştum lakin okay buradan sonra yaşanıyor elemental scrollumu 6 tane bussumu üzerime aldım hedefim +6 yapmak. Önemli bir item olduğu için tabiiki 3 tane trina çektim. +4 e bile trina ile attım ve benim büyük talihsizliğim tam olarak burada yaşanıyor. Sen git +5 e atarken bus yerine basic upgrade scroll koy trina koy dikkatsizce bas. İtem gitti aga. Tabii ki bu benim dikkatsizliğim. Ama bu oyun bir oyuna çok benzer olduğu için unique iteminin basic upgrade ile basılmaması gerekirdi.. Rica edeceğim logları inceleyip kimsenin hakkına girmeden bowunu geri iletirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla iyi çalışmalar.
AdepyrooNTheKING - Fenix

Attachments

• Screenshot_2024-12-25-20-50-54-604_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    Screenshot_2024-12-25-20-50-54-604_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    1.6 MB · Views: 24
  • Screenshot_2024-12-25-20-51-13-581_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    Screenshot_2024-12-25-20-51-13-581_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    1.6 MB · Views: 23
  • Screenshot_2024-12-25-20-51-17-720_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    Screenshot_2024-12-25-20-51-17-720_com.NOWAGames.NOWAOnlineWorldA.jpg
    1.6 MB · Views: 22
Basmışsın yanmış neyi geri istiyorsun birader?
Arkadaşım sence +5 e trina ile atarken basic upgrade ile yanma ihtimali olduğunu düşünürsek basar mıyım yani sen olsan yapar mısın unique itemin basic up ile basılmaması gerekir ayrıca telefonda küçücük ekranda oynadığım için bus yerine o itemi koymuşum. Yani sen neden bu durumdan rahatsız oldun bu kadar mağduriyet var işte durum ortada. Shade bow falan olsa yine neyse önemsiz derim charıma 1 defa alabileceğim itemi +5 e trina ile yaktım. Olay bu. Bus ve trina ile ℅100 olan item basic upgrade ile ℅100 değilmiş bu doğru gelmedi bana ben de paylaştım. İtemim geri gelmese bile başkaları bu hataya düşmesin diye.

RUTHLESS

Staff member
Sayın yönetim ekibine..

Selamlar öncelikle.
70 level olup quest bowumu almak için 3 gündür aralıksız exp kasıp 3 saatlik quest görevi sonucunda 70 quest bowuma kavuştum lakin okay buradan sonra yaşanıyor elemental scrollumu 6 tane bussumu üzerime aldım hedefim +6 yapmak. Önemli bir item olduğu için tabiiki 3 tane trina çektim. +4 e bile trina ile attım ve benim büyük talihsizliğim tam olarak burada yaşanıyor. Sen git +5 e atarken bus yerine basic upgrade scroll koy trina koy dikkatsizce bas. İtem gitti aga. Tabii ki bu benim dikkatsizliğim. Ama bu oyun bir oyuna çok benzer olduğu için unique iteminin basic upgrade ile basılmaması gerekirdi.. Rica edeceğim logları inceleyip kimsenin hakkına girmeden bowunu geri iletirseniz çok memnun olurum. Saygılarımla iyi çalışmalar.
AdepyrooNTheKING - Fenix
Merhaba,

Öncelikle yaşadığınız durum için üzgünüz fakat konu hakkında yapabileceğimiz bir şey bulunmamaktadır.

Dilerseniz ticket açabilirsiniz fakat ilgili itemin, datadan silinmesi sebebi ile sizlere geri verilmesi mümkün değildir.

İyi oyunlar dileriz.