Asaslar hakkında

Bazı oyuncular Asas a buf istiyoru. Hayır kendi anahtarım cebimde Biz de nerf gelmesini istiyoruz aslında asaslarla sadece adaşlar vs atabilir durumda. Bir de buff gelirse oyuncuların gelişimini olumsuz etkiler. Zaten kaçma hızlı koşma yeteneğiniz ve görünmezlik yeteneklerinizle farm atılan slotlardan çıkmıyorsunuz. Aynı oyuncu soltu 30 sn dönmeden geri kesiyor sonra başkası sonra bir başkası daha. Buff gelmesi demek yeni oyuncunun oyunu silmesi demek. Kimse boşa kürek çekmek istemez. Unutmayın ki asas suikastçi job u dur. Partiyle oynar kaçanları toplar yeteneklerinin amacı da bu doğrultuda zaten. Şuan asaslar metayla orantılı hatta bir tık da kısılabilir. Çünkü tek atıyorsunuz oyunculuğa gerek bir durum kalmıyor ortada 55 skill i koy geç sıradakini öldür. Dediğim gibi asaslar parti ile oynamaya yönelik bir karakterdir. Bu konuda fikrimi beyan etmek istedim. İyi forumlar herkese arkadaşlar.
Bu konu hakkında konuşmak isteyenlerin Twitch chatime bekliyorum. Twitch.tv/nowaonair

Asaslara bı düzenleme şart aşırı çok vuruyorlar oyun zevkini düşürüyor bana kalırsa bütün joblar da oynama yapılmalı damageler aşırı çok ve öteki olan vursun abi itemi olmayan vurmasın

Bazı oyuncular Asas a buf istiyoru. Hayır kendi anahtarım cebimde Biz de nerf gelmesini istiyoruz aslında asaslarla sadece adaşlar vs atabilir durumda. Bir de buff gelirse oyuncuların gelişimini olumsuz etkiler. Zaten kaçma hızlı koşma yeteneğiniz ve görünmezlik yeteneklerinizle farm atılan slotlardan çıkmıyorsunuz. Aynı oyuncu soltu 30 sn dönmeden geri kesiyor sonra başkası sonra bir başkası daha. Buff gelmesi demek yeni oyuncunun oyunu silmesi demek. Kimse boşa kürek çekmek istemez. Unutmayın ki asas suikastçi job u dur. Partiyle oynar kaçanları toplar yeteneklerinin amacı da bu doğrultuda zaten. Şuan asaslar metayla orantılı hatta bir tık da kısılabilir. Çünkü tek atıyorsunuz oyunculuğa gerek bir durum kalmıyor ortada 55 skill i koy geç sıradakini öldür. Dediğim gibi asaslar parti ile oynamaya yönelik bir karakterdir. Bu konuda fikrimi beyan etmek istedim. İyi forumlar herkese arkadaşlar.
Bu konu hakkında konuşmak isteyenlerin Twitch chatime bekliyorum. Twitch.tv/nowaonair
ne alakası var onu anlamadım hem suikastçı diyorsun hem pt ile oynaması gereken karakter diyorsun asas her zaman asası oynamayı bilipte solo oynamak isteyen insanların seçtiği karakter olmuştur asas itemleri her zaman o sebep ile pahalı olmuştur yani sen 10 k ya item alırken asas 15-15 k olmak üzere iki item almıştır hep adream için söylüyorum benim +9 dizili bktan bir STR priest ile 10 saniye ws atabilmem icin asasa +10 dizmem lazım üstelik o halde bile ya o keser ya ben garantisi bile yok kaldiki şuan diz bakalım asasa +10 dizebiliyormusun üstelik öyle bir saçma seviyeye geldiki olay priestin +10 dizili asasa sadece elindeki atak itemini +10 yapsa yetiyor yani böyle jop eşitliğini geçiyorum artık adaletmi var ?? Yani nasıl bir mantıkla siz bu işe akıl sır erdiriyorsunuz ben onu anlayamiyorum

Güçlü ile güçsüzü ayirabilmeniz lazım her zaman STR priest her zaman gucsuzdur kardeşim saglam item dizmedigi zaman teklenmeyi hakeden karakterdir mage zayıftır kardeşim uzaktan vurur hasarı yüksektir ama birkta asasda dibine yanasınca kessin yani warrior reisdir yeri gelir atakerken yeri gelir partylerde öncülük yapar partydeki warrioru zaten devirmek zordur defans priest zaten tek yapamadığı şey hasar vermek oda zaten onun için açılan bir jop değildir yani atak yapamayan karakter bile olmalı zayıf karakter olmalı güçlü karakter olmalı avantajlı karakter olmalı bunlari ayırmanız lazımki oyun oyun olsun. Siz şuanda asasin avantajını alıp STR prieste vermişsiniz yani başka olan birşey yok burda olanda insanlara oluyor 70-80 k ya chari dizdik şimdide millet bozuyor adamlar chara 40-50 k teklif yapıyor dalga geçer gibi.

ne alakası var onu anlamadım hem suikastçı diyorsun hem pt ile oynaması gereken karakter diyorsun asas her zaman asası oynamayı bilipte solo oynamak isteyen insanların seçtiği karakter olmuştur asas itemleri her zaman o sebep ile pahalı olmuştur yani sen 10 k ya item alırken asas 15-15 k olmak üzere iki item almıştır hep adream için söylüyorum benim +9 dizili bktan bir STR priest ile 10 saniye ws atabilmem icin asasa +10 dizmem lazım üstelik o halde bile ya o keser ya ben garantisi bile yok kaldiki şuan diz bakalım asasa +10 dizebiliyormusun üstelik öyle bir saçma seviyeye geldiki olay priestin +10 dizili asasa sadece elindeki atak itemini +10 yapsa yetiyor yani böyle jop eşitliğini geçiyorum artık adaletmi var ?? Yani nasıl bir mantıkla siz bu işe akıl sır erdiriyorsunuz ben onu anlayamiyorum
Görünmezlik yeteneğin zaten fark yaratıyor üstüne minör kaçırmazsan cure alırsan hiç bir ws yi kayıpetmezsin. Partideki rolü kaçanları toplaması ani çıkarttığı hasar ile priestini koruması ve canı azalanı teklemesi kaçanın kaçmamamasını sağlaması . O zaman şöyle olsun oyunu düşük bütçesi olan oynamasın herkes asas açsın başka job olmasın siz oyunun ana olayını anlamamışsınız. Mmorpg yazıp bir Google a sormanızı tavsiye ederim veyahut chatgpt ye. Mmorpg oyunlarında herkesin bir rolü vardır mesela warrior ile asasın ws atabilmesi için oldukça yükleme yapmalı ama warrior sınıfı bir miktar daha az bütçe ile asaslara kafa tutabilir. Saygılarımla ..

Ben de asas oynuyorum ve kesinlikle asas çok vuruyor. Aslında durum sadece asaslar ile ilgili değil, tüm joblar çok vuruyor. İlk vuran taraf kazanıyor gibi oluyor. Oyunculuğu ön plana çıkarmak için bence tüm hasarlar düşürülmeli. Mücadelelerin biraz daha uzun sürmesi için böyle bir düzenleme kesinlikle gerekli.

Asasa nerf gelmesini istemeyen warior ve priestlere sesleniyorum.Asas oynayan adam mı kaldı serverde itemleri yok paraya satılıyor, hangi oyunda gördün en iyi denilen iki jobdan birisinin bu kadar yerlerde olduğunu asasa acil iyileştirilmesi yapılması gerekmektedir. Buna acil çözüm gerekiyor.İnsanlar oyunu bırakıyor.Artık bir şeyler yapmanız gerekiyor