Bazı oyuncular Asas a buf istiyoru. Hayır kendi anahtarım cebimde Biz de nerf gelmesini istiyoruz aslında asaslarla sadece adaşlar vs atabilir durumda. Bir de buff gelirse oyuncuların gelişimini olumsuz etkiler. Zaten kaçma hızlı koşma yeteneğiniz ve görünmezlik yeteneklerinizle farm atılan slotlardan çıkmıyorsunuz. Aynı oyuncu soltu 30 sn dönmeden geri kesiyor sonra başkası sonra bir başkası daha. Buff gelmesi demek yeni oyuncunun oyunu silmesi demek. Kimse boşa kürek çekmek istemez. Unutmayın ki asas suikastçi job u dur. Partiyle oynar kaçanları toplar yeteneklerinin amacı da bu doğrultuda zaten. Şuan asaslar metayla orantılı hatta bir tık da kısılabilir. Çünkü tek atıyorsunuz oyunculuğa gerek bir durum kalmıyor ortada 55 skill i koy geç sıradakini öldür. Dediğim gibi asaslar parti ile oynamaya yönelik bir karakterdir. Bu konuda fikrimi beyan etmek istedim. İyi forumlar herkese arkadaşlar.
Bu konu hakkında konuşmak isteyenlerin Twitch chatime bekliyorum. Twitch.tv/nowaonair
Bu konu hakkında konuşmak isteyenlerin Twitch chatime bekliyorum. Twitch.tv/nowaonair