ASAS CURE PROBLEMİ - FARM SLOTLARI VE DİĞER PROBLEMLER.

Selamlar iyi çalışmalar;

1.Oyunda asas karakterler çok seri şekilde cure alıyor. DB atmanın bir anlamı kalmıyor. Zaten damageleri çok yüksek olan asas arkadaşlarımızın seri cc varmış gibi hareket etmesi biraz saçma değil mi sizce de ? priestlerde bile 1.5 saniye cooldown var ama asas seri cc atıyor bunun bir şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Aynı şekilde çok hızlı görünmezlik basabiliyorlar buda bir ilginç

2. Farm slotları belirli kişilerin kontrolü altında eğer uzun vadeli bir oyun istiyorsanız bunu acilen engellemeniz lazım aksi takdirde oyunun ömrünü uzun tutmanız mümkün değil. Bu durumun olumsuzluklarını sizlere ben anlatacak değilim biliyorsunuzdur zaten. Ha diyorsanız ki uzun vadeli olması problem değil biz vur kaç yapacağız o sizin bileceğiniz iş.

3. Eventlara herhangi bir sınırlama gerekli oyunu oynayan oynamayan belli olsun. Bir çok insan 3 ve daha fazla karaterle eventlarda afk kalıp para kasma derdinde bunun önüne geçmeniz gerekiyor. Nasıl kanal geçişlerin de bile wp isteyen kanallar varsa buralarda da olması gerekiyor.

4. Ardream da 2k HP 400 Armor sc kullanılması problemi ki bence en saçmalarından birisi orasının ardream olmasının bir sebebi var. bu değeler o ortamın doğasını bozmakta olduğunu düşünüyorum. Bunu da düşünmeniz gerekli.

Bu ve bunun gibi sorunlar tespit ettikçe yazacağım. Okursunuz okumazsınız problem değil. Ama 2005ten beri Knight online başta olmak üzere aklınıza gelen tüm oyunları oynamış bir insan olarak söylemek benim görevim yapmak sizin sorumluluğunuz. Para akışı tatlı geliyor olabilir sizlere amacınız da para kazanmak illaki ama özellikle ve özellikle en büyük problem olan FARMER'ların kesinlikle önüne geçmeniz ivedilikle şart ve mecbur. Hayırlı günler.

Saludos, buen trabajo;

1.Los personajes principales del juego se curan muy rápidamente. No tiene sentido tirar DB. ¿No crees que es un poco ridículo que nuestros principales amigos, que ya tienen un daño muy alto, actúen como si tuvieran CC en serie? Incluso los sacerdotes tienen un tiempo de reutilización de 1,5 segundos, pero el principal lanza cc en serie, esto debe solucionarse de alguna manera. Asimismo, pueden crear invisibilidad muy rápidamente, lo cual es interesante.

2. Las tragamonedas de granja están bajo el control de ciertas personas. Si quieres un juego a largo plazo, debes evitarlo de inmediato; de lo contrario, no es posible mantener la vida útil del juego por mucho tiempo. Ya sabes que no te voy a explicar las negatividades de esta situación. Si dice que sí, a largo plazo no es un problema, lo haremos y nos largaremos, ese es su negocio.

3. Cualquier restricción en los eventos es necesaria para que quede claro quién está jugando y quién no. Muchas personas se preocupan por ganar dinero al quedarse en eventos con 3 o más personajes, debes evitar esto. Así como hay canales que requieren WP incluso al cambiar de canal, aquí también debería haber canales.

4. El problema de usar 2k HP 400 Armor sc en Ardream, que creo que es uno de los más ridículos, hay una razón por la que es Ardream. Creo que estos valores están destruyendo la naturaleza de ese entorno. Tienes que pensar en esto también.

Escribiré sobre este y problemas similares a medida que los identifique. Lo leas o no, no es un problema. Pero como persona que ha jugado todos los juegos que puedas imaginar, especialmente Knight Online, desde 2005, es mi deber decir esto y es tu responsabilidad hacerlo. El flujo de dinero puede parecerle dulce, pero su objetivo es ganar dinero, pero es absolutamente necesario y obligatorio para evitar a los GRANJEROS, que son el mayor problema. Que tenga un lindo día.

Selamlar iyi çalışmalar;

1.Oyunda asas karakterler çok seri şekilde cure alıyor. DB atmanın bir anlamı kalmıyor. Zaten damageleri çok yüksek olan asas arkadaşlarımızın seri cc varmış gibi hareket etmesi biraz saçma değil mi sizce de ? priestlerde bile 1.5 saniye cooldown var ama asas seri cc atıyor bunun bir şekilde düzeltilmesi gerekiyor. Aynı şekilde çok hızlı görünmezlik basabiliyorlar buda bir ilginç

2. Farm slotları belirli kişilerin kontrolü altında eğer uzun vadeli bir oyun istiyorsanız bunu acilen engellemeniz lazım aksi takdirde oyunun ömrünü uzun tutmanız mümkün değil. Bu durumun olumsuzluklarını sizlere ben anlatacak değilim biliyorsunuzdur zaten. Ha diyorsanız ki uzun vadeli olması problem değil biz vur kaç yapacağız o sizin bileceğiniz iş.

3. Eventlara herhangi bir sınırlama gerekli oyunu oynayan oynamayan belli olsun. Bir çok insan 3 ve daha fazla karaterle eventlarda afk kalıp para kasma derdinde bunun önüne geçmeniz gerekiyor. Nasıl kanal geçişlerin de bile wp isteyen kanallar varsa buralarda da olması gerekiyor.

4. Ardream da 2k HP 400 Armor sc kullanılması problemi ki bence en saçmalarından birisi orasının ardream olmasının bir sebebi var. bu değeler o ortamın doğasını bozmakta olduğunu düşünüyorum. Bunu da düşünmeniz gerekli.

Bu ve bunun gibi sorunlar tespit ettikçe yazacağım. Okursunuz okumazsınız problem değil. Ama 2005ten beri Knight online başta olmak üzere aklınıza gelen tüm oyunları oynamış bir insan olarak söylemek benim görevim yapmak sizin sorumluluğunuz. Para akışı tatlı geliyor olabilir sizlere amacınız da para kazanmak illaki ama özellikle ve özellikle en büyük problem olan FARMER'ların kesinlikle önüne geçmeniz ivedilikle şart ve mecbur. Hayırlı günler.
gün ortasında çat diye oyun kapatıp güncelleme yapıyorlar umarım şu yazdıklarından en az 1 tanesini düzeltmiş olup geri açarlar ki bir işe yarasın şu güncellemeler.

Kardeşim benim demin forumda dolaşırken bir konu gördüm ve staffların attığı bir cevap karşısında çok oldum. Adamlar farmerları savunuyor resmen oyun içerisin de ki rekabetçi ortama müdahale edemiyoruz diye cevap atmış. Aklımı kaybettim şuur tutulması bu. Ne yaptıklarının neyi savunduklarının farkında bile değiller bu arkadaşlar. Çok yazık

Kardeşim benim demin forumda dolaşırken bir konu gördüm ve staffların attığı bir cevap karşısında çok oldum. Adamlar farmerları savunuyor resmen oyun içerisin de ki rekabetçi ortama müdahale edemiyoruz diye cevap atmış. Aklımı kaybettim şuur tutulması bu. Ne yaptıklarının neyi savunduklarının farkında bile değiller bu arkadaşlar. Çok yazık
adam multiden sokulan 500 hesabın oyunda kalabalık yaptığından ve oyunun kalabalık göründüğünden mutlu oluyor :) yoksa slotlara çökmüşler gb 100tl olmuş oyun oynanmaz hale gelmiş umrunda değil. kalabalık bir rekabet ortamında para kazanmak her zaman daha kolaydır ben paramı kazanayım da sonrasına sonra bakarız mantığından başka bir durum olamaz şu anda yapılan. 1 saatte tüm sorunlara çözüm bulunabilir fakat adamlara da hak veriyorum 25 yıldır orjinalinde daha sorun dolu burda 15 günde bunların olması çok normal.

Dostum bilmiyorum oyunla ilgili düşüncelerim ciddi derecede bozuldu okuduğum yorumdan sonra. Bu nedir ya açıklaması yok inanaılmaz bunların amacı adil bir oyun sunmak falan değil cebini doldurmak olduğu anlaşıldı. Bu ülkede ki açlık bitmediği sürece kaliteli bir iş çıkmayacak ortaya belli oldu. Ben neden oynamak isteyim ki artık burada ? Bir sürü pvp server var USKOdan bile güzel olan adamlar İP sınırlaması koymuş. Kalkmış bana burada MMORPG tarzı oyunlarda rekabet diyor hadi len MMORPG ne demek desen googledan bakar. İnanılmazView attachment 3194
güncelleme geliyor sanırım giriş yapamıyorum güncelleme gelsin notlar paylaşılsın slotları bir gezelim asas 1 2 tane vursun asas chara girip cooldown ne durumda cure ve görünmezlik bakayım eğer güncellemeden sonra da durum aynı kalırsa yapacak bişey yok

RUTHLESS

Staff member
Selamlar iyi çalışmalar;

Merhaba,

Değerli önerileriniz için teşekkür ederiz.

1- Assassin jobu hakkında notlarımız mevcuttur. İnceleme sonrası uygun görüldüğü taktirde, düzeltme sağlanabilir.

2- Oyun içi rekabete müdahalede bulunmuyoruz fakat oyuncularımızın geri dönüşleri doğrultusunda ilgili slotlarda drop düzenlemeleri sağlanabiliyor. Müsterih olunuz, her şeyin farkındayız.

3- Aylık bakım notlarımızda da belirttiğimiz üzere, aylık ve yıllık olarak war point gereksinimi karşılayan oyuncular, ilgili etkinliğe katılım sergileyebilecek.

4- Bu öneriniz hakkında düzenleme sağlanabilir. Teşekkür ederiz.

İyi forumlar dileriz.

Bir gram müsterih değilim ve sözlerinize hiç güvenmiyorum ama inşallah yaparsınız. Bakalım hep beraber göreceğiz siz mi haklı çıkacaksınız oyuncular mı ? Yüksek ihtimalle biz kazanacağız ama inşallah biz kaybederiz
asaslar hakkında daha bugün şikayet almadılar oyun açıldığı günden beri asas ile ilgili her konuda sıkıntı var priestten seri cure alıyor görünmezliği atıyor 0.5 saniyede minor zaten makro gibi üzerine eşit itemlerle ws atsa 1 warrioru full hp kesebiliyor o derece damage sorunu var bunlar oyun başından beri görünen bilinen şeyler zaten yapacak olsalar bugün güncellemede en azından 1 tanesini çözerlerdi sorunun adam bloddy dagger dual 7 üstünde görev itemler 2 3 old takı ile slot basıyor :D

RUTHLESS

Staff member
asaslar hakkında daha bugün şikayet almadılar oyun açıldığı günden beri asas ile ilgili her konuda sıkıntı var priestten seri cure alıyor görünmezliği atıyor 0.5 saniyede minor zaten makro gibi üzerine eşit itemlerle ws atsa 1 warrioru full hp kesebiliyor o derece damage sorunu var bunlar oyun başından beri görünen bilinen şeyler zaten yapacak olsalar bugün güncellemede en azından 1 tanesini çözerlerdi sorunun adam bloddy dagger dual 7 üstünde görev itemler 2 3 old takı ile slot basıyor :D
Merhaba,

Job dengelemesi sürekli olarak güncellenmektedir.

Classlar hakkında inceleme sağlanacaktır.

İyi forumlar dileriz.