Ares server drop oranı ve dengesizlik

Ares serverında neden droplar düşürüldü şanlı gün diye bir şey yok ful push pelerin ve relic alıyoruz düz premium ve oto kutu alan şahıslar bizden dahamı şanslı 10 katı drop ve farm yapabiliyim diye masraf ediyorum 1 premıum ve 1 oto kutu ile yapanlarla aynı denkte olmak istemem bence oyun içi dengesizlikleri düzeltmek lazım

Öncelikle ilgili problemim olan konuma cevap verdiğin için teşekkür ederim mesela günlük bus sayısı coinsde bi değişiklik yok mana potundada bir değişiklik yok günlük üstüme düşen sayıları tutuyor ama scrollarda değişim var güncellemeden sonra gene aynıydı ama fakat şu 1 haftadır malesef tutmuyor şöyle söyliyim clan olarak farm atıyoruz 15 kişiyiz hadi benim şanslı günüm değil hepsinin mi şanslı günü değil onu geçtim akşamları diger clan dostlarımızlada bunun sohbetini yapıyoruz onlardasa aynı sıkıntı var hepimiz mi şansız gündeyiz şimdi sizin açıkla dediğiniz konu aramızda maddi durumu hemen hemen bütçesi oyuna fazla olmayanlar var onlar relic ve legendary cape dediğimiz pelerini alamıyor ama biz aldık full push üstüne relic üstüne pelerin ama malesef hesaplıyoruz arkadaşımızın üstünde düşen droplarla aynı gün sonunda benim ne farkım kaldı 2.400 4.800 cash harcıyorum 2.200 de öyle relic desek 2.400 ve 800 oto kutuyu alan adamla aynı drop oranına denk değiliz ama günün sonunda bi farkmız kalmıyor hesap gene aynı yere geliyor değişen bişey olmuyor yani 2 belki belki 5 hadi 10 diyelim alınan cash sayıları ortada ve büyük fark varken drop oranlarında fark var ama günün sonunda neden aynı neden fark yok ?

Thanatos

Staff member
Aleyküm selam, discord üzerinden aktifseniz eğer Thanatos ve Judas ile iletişime geçebilir misiniz. Bahsettiğim gibi bir oynama yapılmadı. Fakat tekrardan testleri yapalım. Sizlerin görüşleri bizler için çok önemli.

Teşekkürler.

Ares serverında neden droplar düşürüldü şanlı gün diye bir şey yok ful push pelerin ve relic alıyoruz düz premium ve oto kutu alan şahıslar bizden dahamı şanslı 10 katı drop ve farm yapabiliyim diye masraf ediyorum 1 premıum ve 1 oto kutu ile yapanlarla aynı denkte olmak istemem bence oyun içi dengesizlikleri düzeltmek lazım
Ares sıunucussudan halen drop sıkıntıları çekiyoruz eslata farm atamaz olduk duroplar iyice kapatmışsınız bu konu hakında bir iyileştirme olucak mı böyle giderse oyuncu kaybetmeye başlayacaksınız

Aleyküm selam, discord üzerinden aktifseniz eğer Thanatos ve Judas ile iletişime geçebilir misiniz. Bahsettiğim gibi bir oynama yapılmadı. Fakat tekrardan testleri yapalım. Sizlerin görüşleri bizler için çok önemli.

Teşekkürler.
Discord türkiyede yasaklandı diye biliyorum ama değişik yollardan erişim sağlanabiliyormuşuz direk muhattap olma şansımız varsa bu şekil legal yollardan daha iyi olur çünki oyunda ve normal hayatta devletimizin ve oyun yöneticilerin vermiş olduğu yasalara uyuyoruz lütfen rica ediyorum başka şekil iletişime geçme yöntemimiz varsa gösterirmisiniz

RUTHLESS

Staff member
Discord türkiyede yasaklandı diye biliyorum ama değişik yollardan erişim sağlanabiliyormuşuz direk muhattap olma şansımız varsa bu şekil legal yollardan daha iyi olur çünki oyunda ve normal hayatta devletimizin ve oyun yöneticilerin vermiş olduğu yasalara uyuyoruz lütfen rica ediyorum başka şekil iletişime geçme yöntemimiz varsa gösterirmisiniz
Merhaba,

Forum DM kutunuzu kontrol edebilir misiniz?

1736791813679.png