burada adam ilan açmış rahatlığa bakın allah aşkına emulatorden oynuyor bide char satarken üşenip ordan ss almış
bu da bişey mi adam 1 oda dolusu bilgisayarın her birinde 8 char açmış switch koymuş geçişleri gösteriyor günde diyor bu sistemle 20gb kasıyorum tiktokta canlı yayın açıp nasıl yapıldığını öğretmek için iletişim bilgileri bırakıp milletten para topluyorburada adam ilan açmış rahatlığa bakın allah aşkına emulatorden oynuyor bide char satarken üşenip ordan ss almış
Merhaba,burada adam ilan açmış rahatlığa bakın allah aşkına emulatorden oynuyor bide char satarken üşenip ordan ss almış
Database şifrelerinin verirsen bende banlaya bilirim. Size zahmet olmasın!!!!!!!!!!!!Merhaba,
Konu hakkında ticket açabilir misiniz? İnceleme sağlayalım.
İyi forumlar dileriz.
adamlara dün gece twitch yayınında warrior ile 1050 defi olan bp prieste 650 vurduğunu aynı warrior ile 1628 defi olan warriora 750 vurduğunu 2sinde de aynı antilerin olduğunu bunun normal olmadığını 1050 defi olan bp niye 650 yiyor 1628 defi olan warrior neden 750 yiyor burada bir sıkıntı var diye 1 saat anlattılar adam yine de anlamadı ee sorun ne şimdi dedi hiç boşa yormayın kendinizi.Database şifrelerinin verirsen bende banlaya bilirim. Size zahmet olmasın!!!!!!!!!!!!
Dalgamı geçiyorsun hocam slotları gezmiyor musunuz, neden ben ticket atıyorum. Böyle bir saçmalık olabilir mi ?
Slot slot gezip herkes için ticket mi atacağım!!1 Bana ne faydası var !!1 Doğru ticket başına bir hediye sisteminiz mi var!! sizin işinizi yapacağız ya bize bir faydası var mı ???