+8 Quest item

Merhaba, sebebini anlamadığım şekilde genel tartışmaya konu açılmıyor.
Anakrahh diye bir char var bi ara elinde +7 quest kalkan vardı, sonra +7 quest mace’ye döndü. Şu an +8 quest sword var. Char aynı char, bu nasıl oluyor var mı açıklaması :)

Yol yakınken dönelim mi? Böyle olacaksa oynamanın bi anlamı yok.

Konuyu da kaldırırsanız zaten oynamanın bi anlamı olmadığını göstermiş olursunuz.

Attachments

• 788e7e1b-a1a8-41f4-8e48-4f83db2fc7ab.jpeg
    788e7e1b-a1a8-41f4-8e48-4f83db2fc7ab.jpeg
    284 KB · Views: 74

Syrax

Staff member
Selamlar,

Konuyu daha detaylı inceleyebilmemiz için lütfen Ticket oluşturabilir misiniz.

İyi forumlar.

Syrax

Staff member
Oluşturayım da görünen köy klavuz istemiyor zaten. Buradan da değerlendirmeye alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Selamlar,

Ticket oluşturursanız size yardımcı olmak için daha detaylı araştırma yaparak daha net bilgiye sahibi olabileceğiz.

İyi forumlar.

Karakter adı belli, şikayet belli yani kendiliğinizden inceleme yapabilecekken özellikle destek talebi nedir?
Hile şikayet ediyorsun ticket at, başka bir şey görüyorsun ticket at. Süreç içerisindeki olabilecek mağduriyetleri azaltmak adına ticketsiz gerekli incelemeleri başlatmanız gerektiğini düşünüyorum.
Özellikle şunun cevabını merak ediyorum, varsayalım arkadaş ticket atmadı, ne olacak yani kontrol etmeyecek misiniz?

RUTHLESS

Staff member
Karakter adı belli, şikayet belli yani kendiliğinizden inceleme yapabilecekken özellikle destek talebi nedir?
Hile şikayet ediyorsun ticket at, başka bir şey görüyorsun ticket at. Süreç içerisindeki olabilecek mağduriyetleri azaltmak adına ticketsiz gerekli incelemeleri başlatmanız gerektiğini düşünüyorum.
Özellikle şunun cevabını merak ediyorum, varsayalım arkadaş ticket atmadı, ne olacak yani kontrol etmeyecek misiniz?
Merhaba,

Örneğin karakterin bulunduğu sunucuyu bildirimde göremiyoruz, buradan üstün körü bir şekilde inceleme sağlanamıyor.

Ek olarak karakter Areste olabilir, Ares sunucusunda, 70 Quest item görevi aylık bakımda sıfırlanmaktadır (şu anda bu özellik aktif değildir.) Bu sebeple bu görüntü oldukça normal.

Ticket sistemine gelen her bildirimde, detaylı log incelemeleri sağlanmaktadır.

İyi forumlar dileriz.

Syrax

Staff member
Selamlar,

Gerekli incelemelerimi gerçekleştirdim. Kullanıcımızda herhangi bir illegal durum bulunmamaktadır.

Aynı nicklere ait bir çok yan karakteri bulunmaktadır. Bu karakterlerin bir kaçında farklı Quest itemler bulunmaktadır. Ares sunucumuzda aylık bakımla birlikte 70 Quest görevide sıfırlanmaktadır.

Yaşamış olduğunuz durum tamamen yanılgıya bağlı olarak gerçekleşmiş gözüküyor.

İyi forumlar dilerim.

Last edited by a moderator: