600 k Wp li sunucular

Arkadaşlar merhaba, siz oyun yöneticilerine yaptığınız her işte kolaylıklar diliyorum. Ben yaptığınız işlere olumlu olumsuz her konuda itham edici olmadan eleştiri yapan birisiyim. Yeri geldi bırakma kararı aldım yeri geldi binlerce lira yatırım yaptım. Sonuç olarak halen oynamaya devam ediyorum ve edeceğim de.
Şimdi asıl konuya gelecek olursak; ares serverinda sadece 1-2 ve 3 üncü severler kaldı. Buraya kadar sıkıntı yok açılacak serverlara geçecek oyuncuları düşünürsek gayet mantıklı bir iş. Fakat size sitemim şu konuda olacak, azalttığınız sunucular içerisinde olan 600 k wp lik sunucuların kalkması yerine 150 k wp lik sunucuların gelmesi. Gün içerisinde 2 3 saat pk atıp gece 600 k wplik sunucu da farma char bırakıyordum. Şu an her sunucu 150 k wp olduğu için farm yaptığım slotlari farm çetelerine işte bilmem kaç cihazla farm yapan kişilere vermişsiniz.
Ben kendimi bu konuda mağdur hissediyorum. Sizlerden ricam lütfen sunucuların Wp seviyesini eski haline döndürün.

Thanatos

Staff member
Selamlar, değerli görüşleriniz için teşekkür ederiz öncelikle. Bu konuyu notlarımın arasına aldım, değerlendireceğiz. Sağlıcakla kalın. <3

RUTHLESS

Staff member
Efendi gibi söyleyin o zaman 600 k wplik sunucu acmayacagiz sizleri kandırmak bizim işimiz diye
Tekrardan merhaba,

Konu hakkında kesin ifadelerde bulunamayız, süreç içerisinde bu kararda değişiklik yapılabilir.

Ek olarak üslubunuza dikkat ediniz; Siz değerli oyuncularımıza yardımcı olmak, geri dönüşlerinizi veri havuzuna aktarım sağlamak, yaşadığınız sorunlar hakkında çözüm üretmek için buradayız.

İyi forumlar dileriz.