Yeni server gelecek mi yoksa oyuna başlayamıyoruz

RUTHLESS

Staff member
Merhaba bulunan serverlar çok gelişmiş ileri durumda sıfırdan buralara başlamak olmuyor yeni bir server gelecek mi bilgi alabilir miyiz
Merhaba,

Yeni sunucu açılışı ya da benzeri büyük ölçekli gelişmelerle ilgili bilgiler yalnızca resmi sosyal medya kanallarımız üzerinden duyurulmaktadır. Siz de en güncel gelişmeleri takip edebilmek için resmi hesaplarımızı düzenli olarak kontrol edebilirsiniz.

İyi forumlar dileriz.

Youtube takipteyiz en son 7ay önce paylaşım yapmıssız Youtube saymıyorsunuz herhalde sosyal medya kullanmıyorım faceboook insyathramm gibi hesaplarım yok yasak olan discorda kullanmıyorum saygılar

RUTHLESS

Staff member
Youtube takipteyiz en son 7ay önce paylaşım yapmıssız Youtube saymıyorsunuz herhalde sosyal medya kullanmıyorım faceboook insyathramm gibi hesaplarım yok yasak olan discorda kullanmıyorum saygılar
Tekrardan merhaba,

Tüm resmi duyurularımız yalnızca aşağıda paylaştığımız resmi kanallarımız üzerinden yapılmaktadır. Güncel gelişmeleri ve yeni sunucu gibi konuları buradan takip edebilirsiniz:

Resmi Sosyal Medya Hesaplarımız;

İyi forumlar dileriz.

RUTHLESS

Staff member
Yeni yildan önce gelsin tek istediğim sonradan item eklemesi olmasın duall hero yaptım rof geldi 9 citin set yaptim elder shell geldi. Yapmayın böyle şeyler..
Merhaba,

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Çevrimiçi MMORPG oyunları doğası gereği sürekli gelişen, yeni içeriklerle büyüyen yapılardır. Yeni eşyalar, etkinlik haritaları, boss’lar veya setler eklenmezse oyun yerinde sayar; ilerleme, rekabet ve motivasyon unsurları zamanla azalır.

Yine de bu süreçte hedefimiz, yeni itemleri önceki ekipmanları tamamen geçersiz kılacak şekilde değil, dengeyi koruyacak biçimde oyuna dahil etmektir. Bu sayede mevcut eşyalar oyun içi efektif değerini yitirmeden, oyuncuların gelişim motivasyonu devam eder.

İyi forumlar dileriz.

Last edited: