Slot Bulma Sorunu

Merhaba, oyunu severek oynuyoruz ve optimizasyonu ciddi olarak düzeldi, tablet ve telefonumda daha uzun süreler oyunu oynuyorum ve az şarj tüketiyor.
Fakat sorunumuz slot bulamamak. Ares serverinde clan ismi olarak: kimsesizler, semiklercity, avc, aliates, cardinal,1st gibi clanlar her slot her kanalda bunlar var.
Biz karakterlerimizi güçlendiremiyoruz çünkü bu tipler yüzünden yer bulamıyoruz. İtemleri de yok dertleri oyun parasını TL çevirmek. Bu konuda bir çözüm olmayacak mı acaba, emülatör ile oynadıklarına eminim 100 tablet telefon bulunduracak halleri bulunmuyor. Bizlere yardımcı olun lütfen.

Syrax

Staff member
Merhaba,

Oyunumuzda bulunan illegal (emülatör) girişler tarafımızca sürekli olarak takip edilmekte olup, sistem tarafından otomatik olarak cezai işlem uygulanmaktadır.

Solo oyuncularımız için ise sürekli olarak değerlendirme ve kolaylaştırma çalışmalarımız devam etmektedir.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Oyunumuzda bulunan illegal (emülatör) girişler tarafımızca sürekli olarak takip edilmekte olup, sistem tarafından otomatik olarak cezai işlem uygulanmaktadır.

Solo oyuncularımız için ise sürekli olarak değerlendirme ve kolaylaştırma çalışmalarımız devam etmektedir.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.
Oyuna katkısı olmayan bu kişiler için işlem yapacak mısınız? Bizler de premium vb hepsini çekiyoruz, bunlara işlem yapın ki biz de sizlere katkımızı istekli bir şekilde yapalım. Oyunda 300 slot var 300ünde bunlar var ne yapacağız siz söyleyin lütfen, müdahale etmeyecekseniz de etmiyor ya da edemiyoruz diyiniz.

Syrax

Staff member
Merhaba,

Solo oyuncularımız için değerlendirme ve kolaylaştırma çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir.

Tüm oyuncularımıza eşit haklarla yaklaşmakta olup, birden fazla cihaz kullanan oyuncularımıza kısıtlama bulunmaması nedeniyle herhangi bir yaptırım uygulanmamaktadır.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Solo oyuncularımız için değerlendirme ve kolaylaştırma çalışmalarımız sürekli olarak devam etmektedir.

Tüm oyuncularımıza eşit haklarla yaklaşmakta olup, birden fazla cihaz kullanan oyuncularımıza kısıtlama bulunmaması nedeniyle herhangi bir yaptırım uygulanmamaktadır.

İyi forumlar dileriz.
Aynı internet bağlantısından sadece 3 ayrı hesap girişi sağlanabilir zaten 8-10 hesapla giriş yapan adam farm çharlarını slota oturtup sadece GB kasıp satıyordur emin olun o slotta solo oyuncu farmlasa daha fazla cash alır GB kolay kolay satmaz oyun daha iyi olur

Aynı internet bağlantısından sadece 3 ayrı hesap girişi sağlanabilir zaten 8-10 hesapla giriş yapan adam farm çharlarını slota oturtup sadece GB kasıp satıyordur emin olun o slotta solo oyuncu farmlasa daha fazla cash alır GB kolay kolay satmaz oyun daha iyi olur
kesinlikle katılıyorum maks ip sınırlaması proxy sınırlaması getirilebilir, kimsesizler gibi saçma sapan clanlar her yerde barınamaz. yeni oyuncular başlar ve gb cash alım sirkülasyonu daha hızlı ve güzel olur.

Aynı ip bağlantı sınırı gibi bir durum getirilebilir mi acaba? Yeni başlamak isteyen çok oyuncu var farm+pk etkinlik ile karakterlerini geliştirmek istiyorlar fakat multici avc, kimsesizler, 1st, semiklercity,aliates,cardinal ve sayamadığım nice clanlar için sınırlama getirirseniz inanın sizlerin daha çok işine yarayacak.

Merhaba,

İyi forumlar dileriz.
Daha çok oyuncu kazanmak için her slotu dolduran kimsesizler, avc, semiklercity, yzcompany,1st , aliates,cardinal vb multicileri engellemek için bir işlem yapmayı düşünüyor musunuz acaba? kimsesizler 200 tane slottalar bıkmadım gezdim inanın durum bu. Oyuncular gelmek istiyor fakat multi sorunu yüzünden işlem yapamıyoruz. İp kısıtlaması getirseniz çok güzel olacak.Siz bizlere yardımcı olun ki biz de sizlere yardımcı olabilelim. Otomatik mesaj ile geçiştirmeyin bizleri. bu kişilerin oyuna gram katkısı yok, biz pk atmak farm atmak karakterimizi geliştirmek full pus çekip size de yardımcı olmak istiyoruz. 4000 tane ms olmuş üstünde yani 6 aydır tek başına orada demektir. sizce 6 ay hiç ayrılmaması normal bir durum mu acaba sayın Syrax? Siz aksiyon aldıkça oyun güzelleşir, multiye savaşı açtığınızda bu oyun pik yapmazsa ben hiç bir şey bilmiyorum demektir.

Evet arkadaşlar çok haklı bu ve bu tarz çoklu hesaplar yüzünden slot bulamıyoruz şikayetlere kulak vermeniz lazım tekli oyuncular olmazsa bunlar zaten olmaz birazda tekli oyuncuları düşünün burda bir kitle olmazsa ilk bu hesaplar kaçıp gider zaten

Evet arkadaşlar çok haklı bu ve bu tarz çoklu hesaplar yüzünden slot bulamıyoruz şikayetlere kulak vermeniz lazım tekli oyuncular olmazsa bunlar zaten olmaz birazda tekli oyuncuları düşünün burda bir kitle olmazsa ilk bu hesaplar kaçıp gider zaten
maalesef bir yaptırım yok. adamlar her slotu parsellemişler hatta cardinalde ks atıyorlar birbirlerine hani düşün ki kapışmanın boyutu o olmuş multiciler birbirini yemeye çalışıyor. Ultimate serverini ares gibi drop oranları ile düzenler ya da yeni bir server açılışı yapmazlarsa bu durum böyle devam eder. Multiye bir yaptırım yapmayacaklarını maalesef ki anlamış olduk, yapmalarını beklerdim çünkü oyunun kalitesini iyi anlamda iyileştirdiler.

maalesef bir yaptırım yok. adamlar her slotu parsellemişler hatta cardinalde ks atıyorlar birbirlerine hani düşün ki kapışmanın boyutu o olmuş multiciler birbirini yemeye çalışıyor. Ultimate serverini ares gibi drop oranları ile düzenler ya da yeni bir server açılışı yapmazlarsa bu durum böyle devam eder. Multiye bir yaptırım yapmayacaklarını maalesef ki anlamış olduk, yapmalarını beklerdim çünkü oyunun kalitesini iyi anlamda iyileştirdiler.
Gına geldi dün eslar da bir slot boş gördüm geçtim başladım 20 dakika sonra 8 karakter geldi asas nereye gideceğimi şaşırdım emc full eslar full ama hepsi bunlarla dolu biraz daha bu şekil giderse sadece bunlara hitap eder bu oyun bizde güzel bir yer bulduk onuda istemeye istemeye bırakacağız.

Gına geldi dün eslar da bir slot boş gördüm geçtim başladım 20 dakika sonra 8 karakter geldi asas nereye gideceğimi şaşırdım emc full eslar full ama hepsi bunlarla dolu biraz daha bu şekil giderse sadece bunlara hitap eder bu oyun bizde güzel bir yer bulduk onuda istemeye istemeye bırakacağız.
bir arkadaş konu açmış onu da kaldırmışlar, o da kimsesizler ve diğer multici clanlardan şikayetçiydi fakat yaptırım göremiyoruz maalesef. oyuna hiç bir yararları yok premium ve periyi de oyunda kastıkları ile alıyorlardır ama onlar değer görüyor biz oyuncular göremiyoruz. 10 tane clan var yukarıda saydım şunların kökünü bir kurutsalar olay bitti gerçekten oyunu oyun için oynayan arkadaşlar fırsat bulabilecekler.