120 fps veren tabletler hk.

Arkadaşlar selamlar, baktım ama daha önce böyle bir konu açan olmamış. Oyunda 120 fps veren tablet arıyorum. Boyut olarak 7 veya 8 inc olacak. Daha büyük boyutlular ele oturmadığı için işime gelmiyor. Varsa kullanan tavsiyesi olacaklar yardımlarınızı bekliyorum..

Thanatos

Staff member
Merhabalar, Discord, Facebook gibi platformlardaki oyuncularımızdan destek alabilirsiniz. Sizlere bilgileri aktarıcaklardır. Teşekkürler.

Selamlar, Ipad Pro 11” cihaz ile oynuyorum. Party DISBAND butonu sol altta avuç içiyle istemsiz şekilde sürekli basılıyor. Düşünün PK ortasındasınız sürekli DISBAND ekranı çıkıyor, ufak bir müdahale ile çözebilmeniz mümkündür eminim. Aynı cihazı kullanan çok kişi bu sorunu yaşıyoruz. İlgilenirseniz seviniriz, hoşçakalın.

Selamlar, Ipad Pro 11” cihaz ile oynuyorum. Party DISBAND butonu sol altta avuç içiyle istemsiz şekilde sürekli basılıyor. Düşünün PK ortasındasınız sürekli DISBAND ekranı çıkıyor, ufak bir müdahale ile çözebilmeniz mümkündür eminim. Aynı cihazı kullanan çok kişi bu sorunu yaşıyoruz. İlgilenirseniz seviniriz, hoşçakalın.
Sorunu kendi yontemlerinizle çözebildiniz mi acaba, tabletin dokunmatiginin bir kısmını kapatmak mümkün mü acaba , ben üzerine bir tane skill bar çektim ama hem bir skill slotundan olmuş oldum hem de yinede aradan degebiliyor yinede