NOWA ONLİNE Mİ PRİEST ONLİNE Mİ ?

biz hala guncelleme beklerken insanlar karakterlerini bozuyor 3 kişi daha 1 warriordan diğeri ise asasdan ötekini bilmiyorum, olmak üzere STR priest dizdi.
Priestler daha doğrusu skil kullanim ve hasarlarına bir guncelleme gelmesi gerekmekte oyun oynanmıyor neden hala biz bu konuda bir bilgilendirme alamıyoruz şekillerine skil time gelmesi lazım adamlar 1 saniyede nerdeyse 3 defa atak yapacak hasarlarında yüksek olduğunu düşünürseniz normalde oyunun anında kapatılıp düzeltilmesi lazım ama biz hala bir bilgi alamıyoruz güncelleme yapilmayacaksa böyle devam edicekse bizde priest açalım itemi daha iyi olan kazansın eşitlik olsun oyunda ???????????

RUTHLESS

Staff member
biz hala guncelleme beklerken insanlar karakterlerini bozuyor 3 kişi daha 1 warriordan diğeri ise asasdan ötekini bilmiyorum, olmak üzere STR priest dizdi.
Priestler daha doğrusu skil kullanim ve hasarlarına bir guncelleme gelmesi gerekmekte oyun oynanmıyor neden hala biz bu konuda bir bilgilendirme alamıyoruz şekillerine skil time gelmesi lazım adamlar 1 saniyede nerdeyse 3 defa atak yapacak hasarlarında yüksek olduğunu düşünürseniz normalde oyunun anında kapatılıp düzeltilmesi lazım ama biz hala bir bilgi alamıyoruz güncelleme yapilmayacaksa böyle devam edicekse bizde priest açalım itemi daha iyi olan kazansın eşitlik olsun oyunda ???????????
Merhaba,

Jobların metası sürekli olarak güncellenmektedir,

Belirttiğiniz konu üzerine inceleme sağlayacağız ve düzeltilmesi gereken bir durum tespit ettiğimiz taktirde, aksiyon alacağımızdan şüpheniz olmasın.

İyi forumlar dileriz.

Merhaba,

Jobların metası sürekli olarak güncellenmektedir,

Belirttiğiniz konu üzerine inceleme sağlayacağız ve düzeltilmesi gereken bir durum tespit ettiğimiz taktirde, aksiyon alacağımızdan şüpheniz olmasın.

İyi forumlar dileriz.
Sizden rica ediyoruz sürekli şikayet gibide düşünmeyin ben oyunu oynayan bir insanım oyun cidden oynanmıyor en öncesinde priest ve warriorlara skil time getirin hasar ve deflere sonradan yonelirsiniz adamlar oyununda açığından faydalanarak 2-3 defa hasar atıyor peşpeşe adam bana malice atarken hasar yemeye başlamışım haberim olmuyor

RUTHLESS

Staff member
Sizden rica ediyoruz sürekli şikayet gibide düşünmeyin ben oyunu oynayan bir insanım oyun cidden oynanmıyor en öncesinde priest ve warriorlara skil time getirin hasar ve deflere sonradan yonelirsiniz adamlar oyununda açığından faydalanarak 2-3 defa hasar atıyor peşpeşe adam bana malice atarken hasar yemeye başlamışım haberim olmuyor
Tekrardan merhaba,

Konu hakkında detaylı inceleme sağlayacağız, bildirimleriniz için teşekkür ederiz,

İyi forumlar dileriz.

Priest işçi jobu olduğu için biraz olaya derinlemesine bakmanız gerekiyor. Priest farm yapsa heal yeteneğine duruyor zaman kaybediyor onunla doğru orantılı olarak bir hasar versin ki kastığı eksi yazmasın. Zaten çok minimal farmlar yapılıyor oyunda. Pk alanına gelecek olursak parazit malice yeteneğini rakibe yollamadan kesmesi imkansız bu da zaman kaybı demek burada şu sonuç çıkıyor hasar yüksek olmadı ki dengelensin yoksa karşı tarafa hiçbir şekilde kafa tutamaz. Partiniz de priest olmasa oyun oynanmaz. Bu oyuncuların bir şekilde gelişimlerini devam ettirmesi gerekiyor ki partinize gelebilseler. Charlarını güçlendirebilsinler ince ayrıntısına kadar incelikle ayarlanmış. Benim sadece tespit edebildiğim tek bir konu var o da şudur ki telefondan oynadığımız bir oyuna birazcık daha kolay farm ı olabilir yada relic biraz daha oransal olarak basmak kolay olabilir 32 M çok ciddi bir para bir de talisman ı var bu işin :)