Mage Sorunsalı

Syrax

Staff member
Merhabalar,

Ben oyunda yeniyim ve thread açamıyorum, o yüzden uygun bulduğum yere yazmayı düşündüm. Mage açtım ben de ve 58 levelim, karakterim çok hızlı ölüyor, oto atak için store içerisinden alışveriş yaptım fakat ne yapacağımı hala anlamadım. Günlerdir mantar keserek 58 level oldum. İzlediğim videolar ile upgrade sistemine adım attım ve en ezik sete + basıp MP bonusumu arttırmaya çalışıyorum ama tamamen kör bir şekilde oynuyorum oyunu. Görevlerde tıkandım, sadece kesme görevleri geliyor zaten. Lich görevi var ve oyunda seeking party kısmına eriştim, ona rağmen kimse ile parti kuramadığım için tek başıma öldüremiyorum onları. Bazı videolardan alan büyüleriyle kesebileceğimi öğrenip test ettim ve gayet kolay olduğunu keşfedip birkaç görevimi tamamladım ama Lich kesemiyorum. Nasıl ilerlemeliyim? Level almak için hangi slota gitmeliyim? Leveli yüksek olup XP veya para az veren, hızlı ölen slotlar var ama bazılarını kapatmışlar (Birisi zaten oto atağa bırakmış ve ben de faydalanamıyorum yanında, ks atabiliyorum en fazla ama onda da sandık düşmüyor) veya karakter yine de yetersiz kalıyor.

Hangi set benim için önemli? PVP atmayı sevmediğimden dolayı PVE ilerlemeyi düşünüyorum. Tavsiyeleri buna yönelik almak benim için önemli.
Fire skill tree 1. önceliğim, ikinci öncelik ise Ice.
Mastery için öneriniz nedir?
Stat dağılımı nasıl olmalı?
Önerilen setler var mı? Nasıl ilerlemeliyim?

İyi forumlar dilerim hepinize.
Merhaba,

Sizleri aramızda görmekten mutluyuz!

Mage karakteri Skill & Stat dağılımları ve bir çok bilgiye erişebilmeniz için sizlere aşağıya bir kaç link bırakıyorum lütfen inceleyiniz.

Bilgiye ulaşmakta zorlandığınız her konuda bizlere Discord adresimiz üzerinden 7/24 ulaşabilir anlık bilgi alabilirsiniz.

Mage Sınıf Tanıtımı

𝗠𝗮𝗴𝗲 𝗬𝗲𝘁𝗲𝗻𝗲𝗸 𝗥𝗲𝗵𝗯𝗲𝗿𝗶

N.O.W.A Online World Oyuna Başlangıç Rehberi

İyi forumlar dileriz.