Sizleri tebrik ediyorum oyunu Fenix serverını tek bir adama vermişsiniz adama tek başına kocaman bir serverı emanet etmişsiniz. İzbandut adında clana sahip olan bu şahıs farm atacak tek bir slot bırakmadığı yetmiyormuş gibi. Channel sayısını azalttığınız için adam artık farm attığımız slotlara gelerek ks ile slotu bizden alıyor ve farm atmamıza imkan tanımıyorum. GM bir kere eslant human gate ve orc gate çıkıp dolaşsın bütün trol slotları bu adamda her kanalda bütün orc blade slotları bu adamda 500 tane hesabıyla oyunun tek mutlu insanı ve oynayanı kendisi sanırım. Ve sizlerde bu durumu yasal olarak düşünerek yasal olarak algılayarak hiç bir müdahalede bulunmuyorsunuz. 2 tane char ile farm atmaya çalışıyoruz adam 5 char getiriyor slota nasıl mücadele edeceğiz. Fenix serverını Yönetim olarak siz yönettiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz adam tek başına oyunda slot bırakmamış haberiniz yok. Bu ve bunun gibiler yüzünden millet oyunu bırakıyor. Bir şeyler yapmayı düşünüyor musunuz ? Oyunda item basarken bile para veriyoruz. Bu parayı sürekli oyuna para yatırmak yerine oyunda PVE yaparak kasmak isteyenlerin bu şahıslar karşısında hiç bir şansı yok. Bir adam 500 tane char açıp bir tane MAGE ile istediği slota istediği kadar char çekiyor ve o slotu 2 charı ile dönmeye çalışan insanların elinden alıyor. Nasıl karşı koyabilirim ben 2 char ile bu adama. CZ de GM etkinliği yapılıyor. O GM'yi eslanta, human gate, orc gate de davet ediyorum bir TROLL slotlarını dolaşsın bakalın IZBANDUT adında bir clan içinde bulunan charların hepsi çökmüş slotlara adam koça slotu tek char ile dönüyor her 5'li slotta tek bir tane priesti var. Sen gidip ks attığın zaman adam anında 5-6 char sokup gelip senin almanı engelliyor. Millet bu durumu bildiği için o slotlara gitmiyor bile. Bu adam tek başına Troll slotlarının eslanttaki diğer slotların sahibi olmuş resmen. Oyun Yönetimi o slotların modlarını codlarını vs versin bu adama o kendine göre slotu yakınlaştırsın uzaklaştırsın sayısını arttırsın vs vs çünkü adam ele geçirmiş. Oyun Nowa Online değil IZBANDUT ONLİNE WORLD olmuş.