Okçu Damage

Normalde ağaçlara 2 tane vururken yaklaşık%30 oranında daha az vurmaya başladım. Bununla ilgili paylaşımda yapmadınız. En önemlisi okçu olarak nerede farm yapacağım ? :D
Başka bir yede bulamadım tek farm yerimde asasların oldu ne yapayım ben şimdi farm yapmak için herkes soloda farm yapabiliyor biz okçular şuanda boş boş ekrana bakıyoruz. Keşke bu değişimleri yapmadan önce okçuların nerede farm yapabileceklerinide araştırsaydınız. Solo oyuncu olarak şuanda boş boş telefon ekranına bakabiliyorum.

RUTHLESS

Staff member
Normalde ağaçlara 2 tane vururken yaklaşık%30 oranında daha az vurmaya başladım. Bununla ilgili paylaşımda yapmadınız. En önemlisi okçu olarak nerede farm yapacağım ? :D
Başka bir yede bulamadım tek farm yerimde asasların oldu ne yapayım ben şimdi farm yapmak için herkes soloda farm yapabiliyor biz okçular şuanda boş boş ekrana bakıyoruz. Keşke bu değişimleri yapmadan önce okçuların nerede farm yapabileceklerinide araştırsaydınız. Solo oyuncu olarak şuanda boş boş telefon ekranına bakabiliyorum.
Merhaba,

Okçu jobunun vurmuş olduğu hasar konusunda yapmış olduğunuz dönüş için teşekkür ederiz, job dengelemesi sürekli olarak güncellenmektedir.

Konu hakkında inceleme sağlanacaktır, uygun görüldüğü taktirde, hasar artışı sağlanabilir.

İyi forumlar dileriz.

Çok haklısınız. Okçu jobu oto atakta bitik durumda. Ya diğer jobların yüz katı mana harcayıp farm yapmayı kabul edeceksiniz ya da okçu oynamak afk farm açısından boş. Slotların aşırı dolu olmadığını düşünürsek okçuların önünü açmanın oyundaki dengeleri aşırı bozacağını düşünmüyorum.

RUTHLESS

Staff member
Çok haklısınız. Okçu jobu oto atakta bitik durumda. Ya diğer jobların yüz katı mana harcayıp farm yapmayı kabul edeceksiniz ya da okçu oynamak afk farm açısından boş. Slotların aşırı dolu olmadığını düşünürsek okçuların önünü açmanın oyundaki dengeleri aşırı bozacağını düşünmüyorum.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

İyi forumlar dileriz.

neyin bilgisini veriyorlar ki bunu versinler? dün 1 çanta fabric 7den 1tane 8oluyordu bugün 3 çantadan 1 tane 8 oluyor tutturmuşlar rng diye bişey milleti koparıyorlar :D çık desene kardeşim ben bu işi beceremedim serverda item şişti ilk ayda bunu temizlemeye çalışırken geriden gelenleri biçiyorum sürekli oyuna test server gibi müdahale ediyorum ama nerde diyecekler :D

Bu okçu ataklarına bi artık bakın öyle böyle konuşuluyor peki ARES serverinda neden nerflenmedi yeni server açılıyor bazı durumlar için ama 5 impeki olan prinin vurduğunu vuramıyorum Areste 70 skili denedim tek attığım moba aura fenix serverında watcher 3 atıyorum geçtim yakında heralde lunawolflara 3 atmaya baslıcaz heralde acilen konuyla ilgilenilmesi gerekiyor…!!!!

Bu okçu ataklarına bi artık bakın öyle böyle konuşuluyor peki ARES serverinda neden nerflenmedi yeni server açılıyor bazı durumlar için ama 5 impeki olan prinin vurduğunu vuramıyorum Areste 70 skili denedim tek attığım moba aura fenix serverında watcher 3 atıyorum geçtim yakında heralde lunawolflara 3 atmaya baslıcaz heralde acilen konuyla ilgilenilmesi gerekiyor…!!!!
dayı adamlar test serverı gibi açmış oyunu kafalarına göre 2aydır damage ile oynuyor drop oranları upgrade oranları ile oynuyor kafasına göre takılıyorlar boşa laf anlatmaya çalışma anlayacak olan adam bütün testlerini yapar ona göre oyun açar öyle item şişti hadi kısayım item azaldı muslukları açayım. ağlamaya göre damage ayarlıyorlar çok bişey bekleme bunlardan

IMG-20250206-WA0001.jpg

Tor yeyince int priye 6 k vurmak mantıklı mı arestede diğer serverlerde de aynı sekilde int priye 6 k vuran BP ye asasa wariora ne kadar vurur bence okcuların hasatları cok fazla olmus diğer serverleri bilemem ama areste okcu torsuz 2.4 k seri bi şekilde vuramaz napacaz okcuların yanına gidene kadar pt komple düşüyor Boyle bi sistem nerde görülmüş

Tor yeyince int priye 6 k vurmak mantıklı mı arestede diğer serverlerde de aynı sekilde int priye 6 k vuran BP ye asasa wariora ne kadar vurur bence okcuların hasatları cok fazla olmus diğer serverleri bilemem ama areste okcu torsuz 2.4 k seri bi şekilde vuramaz napacaz okcuların yanına gidene kadar pt komple düşüyor Boyle bi sistem nerde görülmüş
oyunun şu durumunda full int prieste torlu torsuz söylediğin damage vurulması zor ya int bp ya str bp yer o damageyi. +7 ds var okçu bana nasıl böyle vurabilir şikayeti garip zaten ds arrow def mi veriyor? karşıdaki adam +7 ironshade bowla vurmamıştır zaten o hasarı. tor düşen yere bp seri olan skill ile 3 4 k vuruyorken okçunun 2dakikada dönen bir skili ile tor yemiş birine 5k vurması hiç anormal değil. herkes yediği damageyi şikayet ediyor kimse vurduğundan şikayetçi değil :)

kardeşim bende int priye getirdiğiniz debufdun şikayetçiyim. la 2 tane +7 bloody almış adam kalkanlı priyi nasıl kesiyor. 2 tane ezik adam. 2. eskiden yıkılmıyor diyorlardı evet. Fakat bu yıkılmayan çarı yapmak için dünya para veriyorduk. Şimdi 40 m verip dual 7 md alan adam gelip bizi kesiyor. Saçma işler.

oyunun şu durumunda full int prieste torlu torsuz söylediğin damage vurulması zor ya int bp ya str bp yer o damageyi. +7 ds var okçu bana nasıl böyle vurabilir şikayeti garip zaten ds arrow def mi veriyor? karşıdaki adam +7 ironshade bowla vurmamıştır zaten o hasarı. tor düşen yere bp seri olan skill ile 3 4 k vuruyorken okçunun 2dakikada dönen bir skili ile tor yemiş birine 5k vurması hiç anormal değil. herkes yediği damageyi şikayet ediyor kimse vurduğundan şikayetçi değil :)
Kardeşim sen şakamısın iron Neck iron belt 1 9 chitin set 3 takı setim 8 ibli adamın bana attığı dmg priestle aynı 3k def var tor düş 2.2 k d kalkanla benim charım 250 k adamın bana vurduğu char 5 k anormal değilmi sende senin dediğine gelelim bende o adamı yakalaya bilirsem torlu 2.1 k vuruyorum yakalaya bilirsem

Kusura bakmada server bi anda okçuya dönmesi bence anormal bi durum 3 parti okçu varken şuan serverın %80 okçu şöyle yoldan çık en dolu elit asaslar bile ya 8 helenid yada ee yada 9ib aldı senin dual 9 shardın varken 9 chitin setken asasların dmg zaten yüksekken okçuya dönmesi normalmi bu dediğim adamlar 1 senedir asas oynarken bi anda okçu oldular jrde okçudan geçilmiyor birde komik olan ne biliyormusun çoğu okçuda puss bile yok tuhaf değilmi